2777
2789
عنوان

اومدم حلوای کدو درست کنم گند زدم چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 28 پست
کدو حلوایی فقط دکوره ما دکوری میزاریم این ور اون ور خوشگل شه

شوخی می‌کنی ؟ کدو حلوایی توی خونه ما مثل زعفرون با ارزشه 

کل کدو رو خرد کن با پوست با کمتر از نصف لیوان آب بریز توی قابلمه بپزه بعد پوستشو بگیر و یک لیوان یک لیوان اندازه بزن فریز کن 

بعد برو سرچ کن کاکای کدو حلوایی و خوشمزه ترین شیرینی خونگی رو باهاش بپز 

آش کدو هم مثل شیر برنج درست میشه توش کره و شیر بزن وای اصلا فکر اینو کردم که کدوی نازنین رو گوشه خونه میذاری دکوری واسش غصه خوردم 🥴 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فعلا ظرف ها رو بشور تا شدت برخورد مادرت کمک بشه،هم ظرف نشسته هم کدوی خراب شده ،،،،خدا به دادت برسه

آره راست میگی فقط شانس آوردم نصف کدو رو استفاده کردم

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث سرد شدن نیست اول شبیه کاچی شد بعد یکم دیگه آرد قاطی کردم شبیه دسر شد

ایرادی نداره بگو مامان اومدم حلوا درست کنم دیدم یه سایتی آموزش دسر کدو حلوایی گذاشته دیدم همه تعریفشو میکنن اینو درست کردم😅

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

شوخی می‌کنی ؟ کدو حلوایی توی خونه ما مثل زعفرون با ارزشه کل کدو رو خرد کن با پوست با کمتر از نصف لیو ...

آره خوب بع شرطی که بلد باشی و حیف و میلش نکنی بخدا من عذاب وجدان گرفتم کاش درست نمیکردم حیف شد

ایرادی نداره بگو مامان اومدم حلوا درست کنم دیدم یه سایتی آموزش دسر کدو حلوایی گذاشته دیدم همه تعریفش ...

فکر خوبیه 

ازاین نون ویفرهای کوچولو بگیر بریزتوشون بخورین

فکر خوبیه 

یبارم اودم شیر برنج درست کنم تبدیل شد به شله زرد بدون زعفرون ولی واقعا خوشمزه شده بود اینم خوشمزه است ولی حلوا نشد نمیدونم چیه 

آره راست میگی فقط شانس آوردم نصف کدو رو استفاده کردم

تجربه شد برات همین 

همه ما از شکم مادر که آشپز نبودیم انقدر خراب کردیم تا یاد گرفتیم و الان خوشمزه و عالی می‌پزیم ،  دفعه های بعد خوب در میاری 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

شوخی می‌کنی ؟ کدو حلوایی توی خونه ما مثل زعفرون با ارزشه کل کدو رو خرد کن با پوست با کمتر از نصف لیو ...

آره چندتا چیز اتفاقا دیدم باهاش درست میکنن ولی من ظاهرشو دوست دارم منظورم کدو تنبل نیستا از اینا که شبیه گلابی بزرگ هستن بهش میگن حلوایی

اخه هرچی میپزی باهاش مزه خاصی نداره باید بهش شکر بزنی یا مثلا بریزی تو خورشتی چیزی  کلا خودش طعمی نداره فقط تخمه هاش خوشمزس

زعفرون کیلویی 110 میلیون تومنه ها خخخ

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

وا خیلی کاربردیه کیکشم خوشمزه اس

کیکشو پختیم زیاد دوس نداشتم ولی ظاهرش شیکه بعضیا خشکش میکنن ازش بعنوان ظرف میوه استفاده میکنن 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

کیکشو پختیم زیاد دوس نداشتم ولی ظاهرش شیکه بعضیا خشکش میکنن ازش بعنوان ظرف میوه استفاده میکنن

کیکشو خوب نپختین لابد

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

آره چندتا چیز اتفاقا دیدم باهاش درست میکنن ولی من ظاهرشو دوست دارم منظورم کدو تنبل نیستا از اینا که ...

دقیقا همونایی که شبیه گلابی ان خوشمزه هستن دیگه

برو بشکن درستش کن کاکای کدو حلوایی  خیییییییییلی خوشمزه ست باورت نمیشه اصلا چقدر یه شیرینی خونگی می‌تونه تا این حد خوشمزه باشه من خیلی روی خوراکی ها حساسم به هر چیزی نمیگم خوشمزه دیگه خود دانی 😅

دقیقا همونایی که شبیه گلابی ان خوشمزه هستن دیگهبرو بشکن درستش کن کاکای کدو حلوایی خیییییییییلی خوشم ...

پس میرم درست میکنم سه تا کدو حلوایی دارم که دکوری کردمشون یکیشو کاکای کدو حلوایی میکنم خخخ