2777
2789
عنوان

مرد باید سرپرست خانواده باشه آیا

124 بازدید | 21 پست

زمانی بود اکثر کارها بر مدار زور بازو  بود

جوری که حتی هنگام انتخاب رئیس قبیله یا پادشاه هم یکی از ملاک ها زور بیشتر بود

جنگ ها اکثرا با زور بازو بودن نه مثل الان که یه دختر ۱۸ ساله میتونه راحت با یه پهباد یه گردان رو نابود کنه

شمشیر بود و اسب بود و اینا

اما الان گاهی درآمد زن از شوهرش خیلی بیشتره و حتی رئیس یه مجموعه بد کلی پرسنله

با این شرایط چرا باید هنوز مرد رو به صورت پیش فرض سرپرست خانه دانست؟ جوری که حتی برای خروج از خانه هم باید شوهرش اجازه بده

قوانین برای اصلاح شدن به وجود اومدن....

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زنی که مدیر یه مجموعه با کلی پرسنل هست، از شوهرش برای خروج از منزل اجازه می گیره ؟ 

خالی بندی تا این حد ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به شخصه ترجیح میدم سرپرستی خونه با همسرم باشه چون بار مسئولیت زیادی داره برام

و اینکه من هرچقدرم پول دربیارم وظیفه ای برای خرج حونه ندارم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

قوانین رو اصلاح نکردن 

وگرنه شرایط خیلی عوض شده باید قانون جدید وضع کنن که نمیکنن چون به ضررشونه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چون متاسفانه قانون همینه مگر اینکه ما خودمون یه فکری کنیمفکر کن که این اصل ازدواجه و نمیشه شرط کرد م ...

چرا میشه. وظایف و حقوق و خرج و مخارج و همه چی نصف نصف

ازدواج توافقیه همه کاریش میشه کرد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
یعنی زنی که مدیر یه مجموعه با کلی پرسنل هست، از شوهرش برای خروج از منزل اجازه می گیره ؟ خالی بندی تا ...

راستش اون مرد می‌تونه در اشتغال و فعالیت همسرش کاملا خلل ایجاد کنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چرا میشه. وظایف و حقوق و خرج و مخارج و همه چی نصف نصفازدواج توافقیه همه کاریش میشه کرد

نمیشه

طبق قانون شرط اینکه مرد سرپرست خانواده نباشه باعث میشه عقد ازدواج باطل باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی