2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180687 بازدید | 1057 پست
بدگویی نکنی؟ یارو زن صیغه کرده دوتا بچه زاییده بدگویی هم نکنه خود بچه ها از باباشون متنفرن یه چیزایی ...

بخاطر خود بچه ها میگم    بزرگ بشن میفهمن پدرشون چیکار کرده 

@mezonebanou  کانال ایتا     مزون بانو سفارش چادر  وپارچه چادری ولباس عقدو...  

هیچ نسبتی،شوهرمن رستوران داره،توی رستوران بوداونجا دیدم

خدا بهت صبر بده من هم مادر سه تا بچه م شرایط بسیاااار سختی داری ولی بچه هات گناه دارن هیچ وقت رهاشون نکن بنظرم... قسمت تو از این زندگی این بود روی خودت کار کن روی روحیه ت کار کن شوهرتو واسه نفقه نگه دار و اصلا ازش حتی توقع محبت به بچه هاتم نداشته باش چون مرد عصبی که شما توصیف کرذی حالا همچین اش دهن سوزی نیست بزار بچه ها از بابت تو سیراب بشن حالا باباشونو بشناسن اتفاق خاصی نمیفته اتفاقا بهتر بزار تو اون خونه بمونه نیاد سراغت چون با این وضع همخوابگی با ایشون واسه شما بسیار کار سختیه آروم زندگیتو پیش ببر تا جایی که بچه هات انشالله دستشون که به دهنشون رسید و تو محیط سالمی که شما با فداکاری خودت براشون فراهم کردی بال و پر گرفتن اونموقع جدا شو از دستش راحت شی بچه ها رو ول نکن و تو این وضع ارامش روحی خودت خییییلی مهمه بخاطر بچه هات شاد زندگی کن و باهاشون خوش باش و همه چی رو‌ به خدا واگذار کن من جای شما باشم یه پام خونس یه پام حرم اهل بیت ع و البته ورزش رو هم شروع میکردم موفق باشی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورم،خانوادم درآمدشون زیادنیست من یه سال کنارخانوادم بودهفت ماه این مردبچه هاشوندیدحتی یه زنگ نزدب ...

پس چطور میگه بچه هامو بهت نمیدم اینکه غیرتی نداره خب ول کنه بچه هام تکلیفشون معلوم بشه دیگه 

همینارو بگو بزن تو سرش 

چه طورررررییییی میتونی این لجن زارو تحمل کنی واقعا؟ 

پدری برادری پسر عمویی کسی نیست بکوبونه دهنش؟؟؟ 

اگه رفته حداقل درو به روش باز نکن بزار بره همون قبرستون فقط خرجی خودتونو ازش بگیر

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پس چطور میگه بچه هامو بهت نمیدم اینکه غیرتی نداره خب ول کنه بچه هام تکلیفشون معلوم بشه دیگه همینارو ...

میخواد اذیتش کنه که میگه بچه هارو نمیدم مث میلیون ها مرد دیگه که از طریق بچه باج میگیرن از زناشون

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

عقل نداری راحتی داره میگه شوهرش بچه هارو ول کرده بچه ۸ ساله از الان میگه چرا بابا دوستمون نداره ولمو ...

دیگه لازم نیس بگم خودت بی عقلی !! کلا عقل وددرک و فهم هیچ کدومو نداری  راحتتتت ! عقلت نمیرسه میگی مرده بچه رو میزنه ! اونوقت بازم قبول داری با این وجود زنه بره بچه رو بندازه !! امثال تو فقط به خودشون فک میکنن . 

ببین صیغه حلاله 🖕ولی بچه اوردن در زمان صیغه نه...میتونی پدرشو دراری به بچشم شناسنامه نمیدن...درضمن جداشو و مستقل باش علنا خودتو کردی کهنه حیض براش...اون بچه از تو چی میخواد یاد بگیره.؟آیندش میشه مادر ضعیفش

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

اره چندروزه گفتم نیاکلااینجا

بذار بیاد بچه هات به پدر نیاز دارن.

اگه شرایط جدایی نداری همین طوری ادامه بده بخاطر بچه هات.گناه دارن برن زیر دست نامادری روانی...من خودم نامادری داشتم و هنوز اثر حرفهای بد و کتکهایی که زده روی روانم هست و گاهی منم مثل اون دیو دوسر میشم و وحشی و با بچه هام بد رفتاری میکنم.

به خاطربچه هام،اون زنه روانیه،یه بارجلوی خودم بچه ش دوماهه بود،زنه خواب بودبچه ش گریه افتادپاشدچنان ...

از بچه هات دست نکش  اونا جز تو کسی رو ندارن  شوهر عقب افتاده ت هم لیاقتش همون هر ز ه  صیغه ای هست   زنیکه روانی 

خیلی سخته،بعضی وقتامیگم همه چیزروبزارم وبرم ولی بعدش دلم برابچه هام میسوزه

متولد ۷۷ هستی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.