2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181014 بازدید | 1057 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته،بعضی وقتامیگم همه چیزروبزارم وبرم ولی بعدش دلم برابچه هام میسوزه

ببين من اخيرا بعد از كلي مقاومت از چت جي پي تي مشاوره گرفتم به نظرم بد نبود 

برو صحبت كن خيلي صادقانه اطلاعات درست بده كه برنامه ات چيه؟ چون شوهرت اون خانمم ول كنه بازم بخاطر بچه ها تا ابد به هم وصلن اينا! امكانات خودتم بسنج 

درضمن مگه با صيغه كسي بچه مياره؟؟؟؟؟ و آيا چون صيغه بدون رضايت شما بود جرم حساب نميشه؟

نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

حرف الکی میزنه

چون می‌دونه تو وابسته بچه هات هستی اینو میگه

بچه هات رو کجا میخواد ببره؟ اون خانوم میخواد نگه داره ؟

ضمنا کسی که مستاجر هست، پول مهریه نداره؟

اگر واقعا میخوای جدا بشی ، اول مهریه تا رو بذار اجرا چون قطعا پولش رو نداره بچه ها رو میده

ولی به نظرم هم میتونی مهریه رو قسطی بگیری هم بچه ها رو

تو تا الان ضعف نشون دادی و اون می‌دونه هر کاری کنه تو اصلا و ابدا نمیری 

چیکار کردی با خودت که اون اجازه داده هر رفتاری که دلش میخواد با تو بکنه 

اون قشنگ ضعف های تو رو می شناسه واسه این هر کاری دلش بخواد می‌کنه و می‌دونه تو هیچ کاری نمیتونی بکنی 

واقعا برو پیش روانشناس

گیریم حق طلاق داشتطلاق میگرفت کجا میرفت؟؟حق طلاق برای کسی خوبه که برای بعد طلاق مشکل جا و درآمد نداش ...

مهریع شو میگرفت هرحا میرف بهتر ازین جهنمی بود که شوهرش درست کرد الانم بچه هاش به سن قانونی رسیدن باید اون تحفه رو بندازه سطل زباله دیگه نمیتونه بابچه ها تهدیذش کنه البتهاگرحق طلاقو حق حضانت بچه ها همون اول گرفته میشه واسه این روزاست ایشون همین الان حق طلاق دارن چون طبق قانون وقتی مرد زن دوم گرف زن دارای حق طلاق میشه

خونه رو وادارش کن به اسمت کنه بعدشم مهریه تو بزار اجرا تا قرون آخرش از حلقومش بکش بیرون حضانت بچه هاتو بگیر بعدشم عین یه تیکه دستمال کاغذی استفاده شده از زندگیت بندازش بیرون 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

خدالعنتش کنه بخصوص اون زن رو ک میدونسته این آقا زن و بچه داره صیغه خونده و دارع براش تند تند بچه میا ...

از همین زنها تو نی نی سایت  کم نیستن 

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

عزیزم امتحان کردم همون لحظه خوبه بعدش دوباره میشه یه آدم دیگه

9⃣3⃣3⃣《توصیه های ماورایی 》

(زود آمدن همسر به خانه)

اگر همسرتان ، دیر به خانه می آید و این دیر آمدن دلیل موجه ندارد

👇👇

طنابی برداشته 41مرتبه بسم الله خوانده

با هر بسم الله یک گره به طناب بزنید

طناب را جلوی درب ورودی قرار دهید

کافیست همسرتان فقط یکبار از آن عبور کند.

به اذن الله 

دیگر دیر نمی آید!

┏━━━🇮🇷🕌🇮🇷━━━┓

گوهر معرفت

@gowharemarefat

┗━━━🇮🇷🕌🇮🇷━

⚠️نشر مطالب کانال شرعا همراه نام و لینک جایز میباشد⛔