سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
مهریه تون چندتا سکه ؟ توقیق اموال و مسدودی حساب شون؟نفقه تون از چه تاریخی زدین ؟ واجرت المثل تون نف ...
۱۱۰تاسکه،توقیف اموال زدم ولی هیچ چیزش به نامخودش نیست،کل این کارارویه سال پیش انجام دادم،حتی نتونستن یه چوب کبریت توقیف کنن،فقط حساباش چندروزمسدودشدهمین
همچنین قانونی نداریم الکی راهنمایی اشتباه نکنیدعقد دائم کلا نیاز به اجازه و رضایت همسر اول داره
اصلا هم نیاز ب اجازه نداره دوتا از اقوام نزدیک یکیش ۳ تا گرفته بدون رضایت طرفین یکیشم دوتا بازم بدون رضایت طفلی خانم زن اول رفته شکایت با وکیل گفتن تو ضامن خرج و مخارج خودتو بچهات باش کم کاری کرد بیا شکایت این دوتارو با چشای خودم دیدم
همچنین قانونی نداریم الکی راهنمایی اشتباه نکنیدعقد دائم کلا نیاز به اجازه و رضایت همسر اول داره
اصلا هم نیاز ب اجازه نداره دوتا از اقوام نزدیک یکیش ۳ تا گرفته بدون رضایت طرفین یکیشم دوتا بازم بدون رضایت طفلی خانم زن اول رفته شکایت با وکیل گفتن تو ضامن خرج و مخارج خودتو بچهات باش کم کاری کرد بیا شکایت این دوتارو با چشای خودم دیدم