2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180467 بازدید | 1057 پست
دعوا کنه سره دوله مرده؟واقعا راست گفتن بعضی زنا عقلشون کمه

اون مرد لیاقت نداره تو راست میگی 

ولی این زن لیاقت داره تو زندگیش خوشبخت بشه حتی شده بزور!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرد لیاقت نداره تو راست میگی ولی این زن لیاقت داره تو زندگیش خوشبخت بشه حتی شده بزور!

آجی ببخش تند باهات حرف زدم

استاتر سیاست نداره 

میگن زنی که خرج داره ارج داره

استاتر زیاد پول نمیگرفته از شوهره

توکل برخدا

رفتم به خدا،اون میگه‌باهووت دوست بشودوتایی شوهرتوبگیریدتوی مشتتون

مشاوراام مشاورای قدیم😐

این شوهر هی بره مپش اون بعد تو بری تو مشت نگهش داری، جالبه والا

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

اینو توروخدا😂😐نره خیانتکار با سیاست میخای وفادارش کنی؟

شاید درست میگی و ذاتش کثیفه 

ولی به اینم فکر کن انسان جایز الخطاست و گول شیطان میخوره 

خداروشکر خدا مثل شماها نیست

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

شاید درست میگی و ذاتش کثیفه ولی به اینم فکر کن انسان جایز الخطاست و گول شیطان میخوره خداروشکر خدا مث ...

زن خیانت کنه هرزس 

مرد خیانت کنه شیطون گولش زده؟

الحق که حرومزاده اید❤️

توکل برخدا

میگم که مهریه م روگذاشتم اجرا،نفقه رومیخواستم بگیرم که بافهمیدن اینکه بچه هابه اون میرسه بیخیال همش ...

مهریه تون چندسکه بوده ، کی گفته به شما ب اون میرسه ک میگین همه اقدامات هاتون بیخیال شدین!! با اقدامات ها اهرم فشار تون هست نه بدون اقدام 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.