2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180078 بازدید | 1057 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم شما به حقوق خودت آگاه نیستیمی تونی مهریه رو اقدام کنیو با توجه به اینکه هنسرت تجدید فراش کر ...

میدونم من اینارو،مهریه روهم میگه من اگه مهریه بخوای بلایی به سرت میارم که خودت بزاری وبری

یعنی روزی یه بارزیارت عاشورا،وعلقمه ومعراج خوندی اره

درسته اونموقع بعد از نماز اول وقت صبح بود 

روز اول خوندم روز دومم خوندم ، ظهرش همسایه ی دبوار به دیوارمون به مامانمو دید بهش گفت حاج خانوم نمیدونم چه کار خیری انجام دادین بعد نماز صبح خوابم برد دیدم جلوی خونتون یه  عالمه مرد سفید پوشه از اینایی که مثل عربا پیرهن بلند سفید عربی داشتن و شال سفید سرشون بود ریش مشکی متوسط داشتن ۴۰ تا ۵۰ ساله به نظر میومدن ، صف بسته بودن تو حالت قنوت بودن ( حالا یا نماز بود یا دعا میکردن ،،، من بیدار بودم مامان و بابامم دیدن بیدارم اونا بیدار شدن نمار صبحشونو خوندن و دبدن بیدارم دیگه اونام گرم صحبت با هم شدن 

فکر کنم موکلین یکی از اون دعاها بودن ما بیدار‌ بودیم رفتن به خواب خانم همسایه 

تک تک آیه های قرآن و سوره ها و اکثر ادعیه ی شرعی موکل دارن ( موکل تو اینجور چیزا یعنی یعنی فرشتگان نگهبان ) 

زیارت عاشورا رو نمیدونم ولی دعای علقمه و دعای معراج که قطعا موکل دارن چون هر دو از جانب خداس ( به جبرئیل یاد داده جبرئیل بهدفرشتگان زیر دستش ، بعد جبرئیل به پیامبر و ... ۱۲ امام

اسی جاری منم یه خدا نشناس آوار شد رو زندگیش الان خوابم میاد مفصل بعد ا باهات صحبت می کنم زن دوم به ح ...

آره همشون همین جورین،اینم اینجوریه،اره بیاحرف بزنیم حتما

میدونم من اینارو،مهریه روهم میگه من اگه مهریه بخوای بلایی به سرت میارم که خودت بزاری وبری

حالا پولی چیزی داره که بتونی ازش بگیری؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

درسته اونموقع بعد از نماز اول وقت صبح بود روز اول خوندم روز دومم خوندم ، ظهرش همسایه ی دبوار به دیوا ...

عزیزم میشه برای منم دعاکنی،به نیت منم یه دونه ش روبخونی،به خدادعات میکنم هرچی ازخدابخوای خدابهت بده 

نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

بچه هاتون چندسالشون هستن و جنسیت هاشون

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

خونه شما اجارس یعنی شوهرت عاح در بساطم نداره. پس با این حساب یه زن چقدر باید بدبخت و بیچاره و داغون باشه که صیغه یه مرد زندار اس و پاس بشه تازه ازش بچه دارم بشه.... 

بوی عفونت و زیگیل و اون زن تا اینجا هم اومد

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

خدایی داری چیکار میکنی با خودت بجه میخواد برات چیکار کنه برو پی عشق حالت بابا