2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180740 بازدید | 1057 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا‌ نمیدونستم‌ دعای سِمات داریم تا حالام به گوشم نخورده بود شبی خواب دیدم ۳_۴ تا زن و مرد سفید پوش و نورانی تو خواب بهم گفتن برای حل مشکلاتت دعای سمات بخون 😍😢

صب سرچ کردم دعای سمات { آورد دعای سمات که به اشتباه یه آن دعای سماوات نیز می گویند ( سمات به معنی نشانه است و ...

رفتم کتاب مفاتیح باز کردم بود 

تاپیکشم زدم تو اکانت دیگم‌ @آلتادین‍ ( خواب دعای سمات دیدم

من اصلا‌ نمیدونستم‌ دعای سِمات داریم تا حالام به گوشم نخورده بود شبی خواب دیدم ۳_۴ تا زن و مرد سفید ...

واقعا،پس شمادلتون پاکه برای منم دعاکنید،به خدابرای آینده بچه هام نگرانم من که نابودشدم رفته

خواهر شوهر من هجده ساله خیمه زده رو زندگی یه زن که دوازده سال از خودش کوچیکتره من موندم چرا بعضیا از خدا نمی‌ترسن و هوار میشن رو زندگی یکی دیگه.اون خانم خیلی مظلوم به بار خواهر شوهرم کتکش زده بود

عزیزم مردا هارت و پورت خیلی میکنن برا بچه که زنو بترسونن 

فک کردی بچه هارو ازت میگیره بعذ اون زنه عین دسته گل بچ هاش بزرک میکنه نه بابا انقذ فشار میاره بگو بچ هاشو ببره 

تو مهریه رو بزار اجرا زندگیتم بکن جایی نرو بزار حستبش و املاکش مسدود بشه خودش دو دستی بچ هاتو تقدیمت میکنه در ضمن بچ هات بزرگن اگ بگن ما با پدرمون نمیریم قانون نمیزاره ببره

عزیزم مردا هارت و پورت خیلی میکنن برا بچه که زنو بترسونن فک کردی بچه هارو ازت میگیره بعذ اون زنه عین ...

اخه باوعده های الکی میرن،منم فکرمیکردم نمیرن چون وابسته به من هستن ولی هفت ماه باباشون حتی یه زنگ هم نزدبعدازهفت ماه اومدکه ببینتشون دوتاوسیله که براشون خریدکلامنوول کردن،بهشون میگفت میام میبرمتون پیش خودم اونام میگفتن ذره باباالان ببر تااین حد

اخه باوعده های الکی میرن،منم فکرمیکردم نمیرن چون وابسته به من هستن ولی هفت ماه باباشون حتی یه زنگ هم ...

پس رفتن و میرن عیبی نداره اگ پدرشون دوسشون دارع بذ نیس یکم جنگ و جدل بندازی بین اون و زن عفریته! یکم دلتو گرگ بگیر 

اون زیارت عاشورا و علقمه و معراج رو یکباری‌ انجام دادم و نتیجه داد ( پیارسال : نیتم ۷ روز بود { برای زن عمو بزرگم و دختر عموی ارشدم انجام دادم که ۲۰ سال قبلش  بختمو بسته بودن { البته نمیدونستم و ۱۴ سال بعدش فهمیدم } ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس

پیارسال که یاد گرفتم ، انجام دادم نیتم ۷ روز بود روزی یکبار میخوندم روز چهارمم خوندم شبش همون دختر عموم زنگ‌ زد بابام گفت عمو زود بیا اینجا خونمون دعوا افتاده منم شنیدم صحبتاشونو دلم سوخت ادامه ندادم شاید اگه ۷ روز رو کامل میکردم یا حتی روزی ۲_۳ بار میخوندم شاید بلای بدتری سرشون میومد [ دعوا ناموسی بود ، زن عموم و دختر عموم که همیشه گویی لباسی از قرآن میپوشیدن به بی حیایی و هوچی گری و سلیطه گری شناخته شدن و تشت رسواییشون افتاد زن عمدمم ۶ ماه آواره شد 

یعنی از بیشتر مردای ایرانی متنفرم نه نفقه میدن نه مهریه توقع رعایت تمکین هم دارن مخصوصا عام 😒پس قبل عقد باید تمامممم حقوق انسانی پس گرفت مخصوصا حق طلاق حق کار حق تعیین محل سکونت و حق حضانت فرزندان هم توافقی باشه 

قبل از ازدواج  استقلال مالی و تعیین حد اجتماعی تون هم مشخص کنین جو نگرتون زود ازدواج کنین به موقع ازدواج کنین اینطوریکمترین آسیب بهتون وارد میشه 

تعداد بچه هم نهایت دوتا چون هم گرونیه هم سخت میشه وقتب بزرگ بشن 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
اون زیارت عاشورا و علقمه و معراج رو یکباری‌ انجام دادم و نتیجه داد ( پیارسال : نیتم ۷ روز بود { برای ...

یعنی روزی یه بارزیارت عاشورا،وعلقمه ومعراج خوندی اره