2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180941 بازدید | 1057 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آدم نیستن،شوهرم‌که بعضی وقتایه جوری بچه رومیزنه که‌انگاری میخوادبکشه بچه رو،اون زنه هم که بدتراز ...

الهی دوتاییشون سقط بشن

هم شوهرت هم زنش الهی دست و پاهاشون بشکنه بی پدر مادرا نوزادُ میزنن

کاش اینجا هم مثه اروپا بود آدم زنگ میزد به جاهایی که میرن بچه‌های بد سرپرست رو از پدر مادرِ بی شرفشون میگیرن

گفتم سقط کنه قرص خریده خورده گفته سقط نشده بچم خدامیخوادبه دنیابیاددیگه

گناه سقط بچه رو گردنت ننداز اون بچه چه گناهی داره از همه چی بی خبر اون مجازات بشه ..شوهرت این زن نه  دنبال یکی دیگه میره چون تنوع طلبه .به تعداد بچه نیست اون تصمیمشو گرفته تعهدی به زندگی مطترکش نداره

دیگ برای چی روش غیرت داری دیگ بیخیالش شو گور باباش فقط به چشن نوکر بهش نگاه کن که میره کار میکنه برا ...

الان اورد وسایل خریده بودگذاشت ورفت،کلاکارش همینه شب به شب لیست میفرستم میخره میاره میزاره میره

ما درک نمیکنیم چطور با مردی که زن و بچه دیگه ای هم داره موندی و باهاش رابطه داری و فقط ناراحتی که بخ ...

خیلی وقته خیانت تو مردای ایرانی عادی شده 

زنا هم به خاطر بچه هاشون دم نمی زنن 

حالا این یکی عقد کرده بچه دار هم شده 

ولی چه فرقی داره هستن هزاران زن مثل استارتر تو همین نی نی سایت که از روابط آزاد همسرشون باخبر هستن ولی چاره ای جز تحمل ندارن 

این خیانتا از وقتی همه دخترا و زنا ژل زده و آنچنانی تیپ می زنن و میان بیرون انقد مثل مور و ملخ زیاد شده

همه ی ایناروپشت سرهم بخونم یعنی

نه نه ( خیلی زیاد میشن و طاقت فرسا ، چون بچه های کوچیک داری )

هر کدوم رو دوست داشتی 

مثلا اول زیارت عاشورا و علقمه و معراج رو شروع کن 

یه روزی ۱۰۰ تا دعای مقاتل بن سلیمان 

تموم که شد از اونیکی ها 

ولی دعای سمات رو عصرهای جمعه بخون ( مثلا آلارم گوشیتو تنظیم کن روی ساعت ۱۵ جمعه که هد بار زنگ بزنه 《 طولانی نیست بیای ت جمشو بخونی نصفم میشه تایمش 》 

شب های جمعه : دعای علوی مصری ( بعد از ساعت ۱۲ شب : ۲ رکعت نماز حاجت بخون هدیه به امام زمان عج ( یا نماز شب " یه عالمی میگفت اگع دیدبن نماز شب سخته به جاش نماز حاحت بخونید ) بعدش ترجمه ی فارسی دعای علوی مصری ( من خوندم ۳۵_۴۰ دقیقه شد ( قبلنا عربیشو میخوندم‌۸۰ دقیقه میشد نمیفهمیدمم چیل میگه ) وقتایی که عذر شرعی داری نماز حذفه ، دعا رو فارسیشو بخون