2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180990 بازدید | 1057 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

اصلا از مهریه ات نگذر بچه‌ها بزرگ شن میان پیش تو  شغل و درآمد داری؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من آرایشگری بلدم اونجایی که هستم تازگیاکم کم دارم کارمیکنم که به خاطرپول بهش التماس نکنم

آرایشگری یاد بگیر برای روز مبادا...

ولی بنظرم سرکار نرو چون اگه بفهمه خودت پول داری دیگه راحت تر و بشتر برای اون زنه خرج میکنه....این اشتباه نکن وظیفشه خرج تو و بچه هات بده . نکن اینکارو 

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
ای بابا،این زنه کلا عده رورعایت نکرده زن شوهرمن شده پرسیدم میگن کلاحرام ابدی هستن به هم دیگه

چقدر‌ خوب چقدر عالی 

زنه هم جادوگره ، هم قحبه ، زنای محصنه هم‌ کرده ، شوهرتم زنای محصنه کرده ( گفتشون مستحق مرگ هستن ، اعدام داره ) 

از نظر خودشون زن و شوهرن 🤣🤭

🧡🧡🧡 چنتا دستور انتقام دارم ( ریشه ی شرعی داره ) انجام بده بعد بشین نتیجه رو ببین 

● دعای سِمات ( عصر های جمعه " تا قبل از اذان مغرب روز جمعه س " ) تو مفاتیح الجنان هست 

● دعای علوی مصری ( تو مفاتیح الجنان نیست تو کتابفروشیام نیست ولی برنامش تو بازار هست من نصب کردم ( برنامه ی : دعای علوی مصری { من فونت بزرگتر رو انتخاب کردم چشام اذیت نشه : یه دعای طولانیه تقریبا ۳ برابر دعای کمیل هست و ۸۰ دقیقه اینا طول میکشه (( دعائیست عظیم الشان که امام زمان عج در قرن سوم در خواب یا حالت خواب و بیداریزبه یکی از سادات علوی به نام سید علی بن محمد حسینی علوی مصری ( ساکن مصر یاد داده ) که از دست حاکم وقت در تنگنا بوده و به کربلا فرار میکنه و ... ) 

● دعای مقاتل بن سلیمان ( تو مفاتیح هست ) : ۱۰۰ مرتبه پشت سر هم ( بدون قطع و بدون صحبت با کسی " من انجام دادم ۱/۵ ساعت شد ) 

● زیارت عاشورا و بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع (( مثل نماز صبحه فقط تیتش فرق مبکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله )) و بعد بلافاصله دعای شریفه ی علقمه (( در دعای علقمه به کلمه ی : و عنّی و عن ذکری : که رسیدی توقف کن و اون دشمن و مزاحم رو نفرین کن ( دشمن و مزاحم ۱۰۰ درصدی نه فرضی [[[[ { اگر از دشمن و مزاحم مطمئن نیستی اسم نبر { یا مثلا ۹۹ درثد مطمئن شدی ۱ درصد مطمئن نشدی اسم نبر } فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم ]]]] مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا مثلا اکبر زاده ی معصومه یا مثلا رامین رحمتی ،،، ( چهره ی اون دشمن و متجاوز رو هم خین نفرین تجسم کن ) ،،، بعد بقیه ی دعای علقمه رو بخون تا آخر دعای علقمه ( از وَأکْفني تا آخر دعای علقمه ) ، و بعد بلافاصله دعای معراج بخون [[ ۳ تایی با هم بکوب بخون بدون قطع کردن و صحبت باکسی " نیم ساعت هم نمیسه " ]] : بعد از نماز اول وقت صبح ( یا اول وقت ظهر و اول وقت مغرب ) اگه نماز نمیخونی در تایم یکی از اذان ها ( یا ۲ تا اذان مثلا ظهر و مغرب ) انجام بده به مدت ۷ روز ( ۷ روز پشت سر هم ) : اگه پریود شدی : نماز نه بقیشو انجام بده [[ یه عده کاربری چند سری انجتم دادن ، یه عده کاربر هم دیگه کلا روزی ۲ بار ، یا ۳ بار انجام دادن ]]

● ذکر یا قابض ( ذکر یاقابض فلانی ( ۹۰۳ مرتبه پشت سر هم بدون قطع کردن و صحبت باکسی ) ( مثلا یاقابض سمانه ۹۰۳ مرتبه { یه جام بود ۹۰۹ مرتبه } ، یا : یاقابض جواد ( مثلا اسم شوهرت جواد هس ) : حین ذکر چهره ی شخص دائم تداعی شود همراه با کینه ی قلبی [ طرف واقنی دشمن یا مزاحم یا متجاوز باشه ها ] 

من استخاره گرفتم پیش یه روحانی که استخاره هاش اکثرا درست درمیاد : تو دلم نیت کردم میشه قرآن و ادعیه ی شرعی رو به فارسی خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش 

اصلا ترجمشونو بخون تایم هات راحت نصف میشه ( ۲ تا بچه ی کوچیکم داری ، فارسی بخون هم بفهم چی میخونی هم زمانت راحت نصف میشه [ من کیف مبکنم فارسیشو خوندنی ، عربی خوندی هم طول میکشید هم نمیدونستم چی میگن ] : قشنگ توشون نفرین دارن ( عاشورا [ بصورت کلی ] : بقیش اختصاصا نفرینه : علقمه ، دعای معراج ، دعای علوی مصری ، دعای سِمات ،