چقدر خوب چقدر عالی
زنه هم جادوگره ، هم قحبه ، زنای محصنه هم کرده ، شوهرتم زنای محصنه کرده ( گفتشون مستحق مرگ هستن ، اعدام داره )
از نظر خودشون زن و شوهرن 🤣🤭
🧡🧡🧡 چنتا دستور انتقام دارم ( ریشه ی شرعی داره ) انجام بده بعد بشین نتیجه رو ببین
● دعای سِمات ( عصر های جمعه " تا قبل از اذان مغرب روز جمعه س " ) تو مفاتیح الجنان هست
● دعای علوی مصری ( تو مفاتیح الجنان نیست تو کتابفروشیام نیست ولی برنامش تو بازار هست من نصب کردم ( برنامه ی : دعای علوی مصری { من فونت بزرگتر رو انتخاب کردم چشام اذیت نشه : یه دعای طولانیه تقریبا ۳ برابر دعای کمیل هست و ۸۰ دقیقه اینا طول میکشه (( دعائیست عظیم الشان که امام زمان عج در قرن سوم در خواب یا حالت خواب و بیداریزبه یکی از سادات علوی به نام سید علی بن محمد حسینی علوی مصری ( ساکن مصر یاد داده ) که از دست حاکم وقت در تنگنا بوده و به کربلا فرار میکنه و ... )
● دعای مقاتل بن سلیمان ( تو مفاتیح هست ) : ۱۰۰ مرتبه پشت سر هم ( بدون قطع و بدون صحبت با کسی " من انجام دادم ۱/۵ ساعت شد )
● زیارت عاشورا و بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع (( مثل نماز صبحه فقط تیتش فرق مبکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله )) و بعد بلافاصله دعای شریفه ی علقمه (( در دعای علقمه به کلمه ی : و عنّی و عن ذکری : که رسیدی توقف کن و اون دشمن و مزاحم رو نفرین کن ( دشمن و مزاحم ۱۰۰ درصدی نه فرضی [[[[ { اگر از دشمن و مزاحم مطمئن نیستی اسم نبر { یا مثلا ۹۹ درثد مطمئن شدی ۱ درصد مطمئن نشدی اسم نبر } فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم ]]]] مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا مثلا اکبر زاده ی معصومه یا مثلا رامین رحمتی ،،، ( چهره ی اون دشمن و متجاوز رو هم خین نفرین تجسم کن ) ،،، بعد بقیه ی دعای علقمه رو بخون تا آخر دعای علقمه ( از وَأکْفني تا آخر دعای علقمه ) ، و بعد بلافاصله دعای معراج بخون [[ ۳ تایی با هم بکوب بخون بدون قطع کردن و صحبت باکسی " نیم ساعت هم نمیسه " ]] : بعد از نماز اول وقت صبح ( یا اول وقت ظهر و اول وقت مغرب ) اگه نماز نمیخونی در تایم یکی از اذان ها ( یا ۲ تا اذان مثلا ظهر و مغرب ) انجام بده به مدت ۷ روز ( ۷ روز پشت سر هم ) : اگه پریود شدی : نماز نه بقیشو انجام بده [[ یه عده کاربری چند سری انجتم دادن ، یه عده کاربر هم دیگه کلا روزی ۲ بار ، یا ۳ بار انجام دادن ]]
● ذکر یا قابض ( ذکر یاقابض فلانی ( ۹۰۳ مرتبه پشت سر هم بدون قطع کردن و صحبت باکسی ) ( مثلا یاقابض سمانه ۹۰۳ مرتبه { یه جام بود ۹۰۹ مرتبه } ، یا : یاقابض جواد ( مثلا اسم شوهرت جواد هس ) : حین ذکر چهره ی شخص دائم تداعی شود همراه با کینه ی قلبی [ طرف واقنی دشمن یا مزاحم یا متجاوز باشه ها ]
من استخاره گرفتم پیش یه روحانی که استخاره هاش اکثرا درست درمیاد : تو دلم نیت کردم میشه قرآن و ادعیه ی شرعی رو به فارسی خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش
اصلا ترجمشونو بخون تایم هات راحت نصف میشه ( ۲ تا بچه ی کوچیکم داری ، فارسی بخون هم بفهم چی میخونی هم زمانت راحت نصف میشه [ من کیف مبکنم فارسیشو خوندنی ، عربی خوندی هم طول میکشید هم نمیدونستم چی میگن ] : قشنگ توشون نفرین دارن ( عاشورا [ بصورت کلی ] : بقیش اختصاصا نفرینه : علقمه ، دعای معراج ، دعای علوی مصری ، دعای سِمات ،