2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181010 بازدید | 1057 پست
شما دادخواست چی دادی ؟ یه راست دادخواست حضانت دادی 20 میلیونم ازت گرفت که بهت بگه با پدرشونه؟ قانون ...

مهریه روگذاشتم اجرا،گفتن قسطیش میکنیم بده کارگره نداره،نفقه روخواستم رفت کارشناسی که کلاماهی ده میلیون نفقه برای سه نفرمون بده اونم اگه من تمکین کنم نفقه بهم تعلق میگیره،بعدش هم گفت زن من خونه زندگیشوول کرده رفته که نفقه به من نخوادبده،به خداانقدررفتم دادگاه،فقط میگفتن بچه هاتوبهش بده طلاق بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی اوقات،یکسال ونیمه که اونوصیغه کرده،علتش روخودم هم نمیدونم،شوهرمن میگه بایدمن هرچی بهت گفتم فقط ...

اگه خرج خونه رو میده، شما هم که دیگه آنقدر غصه خوردی به قول خودت بی حس شدی ، پس نه زنگ بزن نه بخواه که بیاد پیش شما، فکر کن وجود نداره اون بی وجود ، خودت رو داغون نکن

مهریه روگذاشتم اجرا،گفتن قسطیش میکنیم بده کارگره نداره،نفقه روخواستم رفت کارشناسی که کلاماهی ده میلی ...

دو تا رستورانش به نام کیه؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه زیاد،بعضی اوقات،اونم به اصرارخودش

چقدر بیشعوره میخواد با دو نفرتونم رابطه داشته باشه عوضی خجالت نمیکشه؟چرا بهش میدی اخه ؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

قربانت روم مجردم ..میگم چجوری شوهر خوب کنم‌.یکی مد نظرم

ببین مردا از خانومای جلف

چشم چرون

پرحرف و آویزون

غرغرو گیربده

بدتیپ و ولخرج

بی ادب با تکه کلامای زشت

بی سلیقه و شلخته

بی احترامی به آقایون و بزرگترها 

دخالت تو پریدن تو کار دیگران

و... بدشون میاد

بایدببینه برای پدرو برادرت این مسائل رو رعایت میکنی ان شاء الله جذبت میشه

نماز اول وقت شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه همسر خوب روزیت کنه و روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه 

سلام عزیزم ازشوهرت دل بکن اینطور راحت زندگی میکنی فکر کن اصلا وجود نداره اگه خرجیتو میده ازش جدانشو ...

من آرایشگری بلدم اونجایی که هستم تازگیاکم کم دارم کارمیکنم که به خاطرپول بهش التماس نکنم

@ajآلا‍ بیا عزیزم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

زیادی رک گفتی😂

اخ خیلی عصبی شدم . دیگه مردک بیاد تریسام کنه خاک تو سرش