2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 144544 بازدید | 1058 پست
ما درک نمیکنیم چطور با مردی که زن و بچه دیگه ای هم داره موندی و باهاش رابطه داری و فقط ناراحتی که بخ ...

نگران نیستم که پیش من نیاد،فقط نگران اینم که رابطشون محکم تربشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طور تا الان تو این زندگی موندی خانوادت کجا هستن

مجبورم،خانوادم درآمدشون زیادنیست من یه سال کنارخانوادم بودهفت ماه این مردبچه هاشوندیدحتی یه زنگ نزدببینه بچه هاش چیکارمیکنن

عمر و جوونیتو هدر نده. فردا روز که سنت رفت بالا و هیچی از زندگی نفهمیدی پشیمون میشی. 

برو مهریه تو بزار اجرا. بگیر برو جدا شو .

شوهر من خیانت جنسی کرد بهم با بیزینسی های پولی. 

فقطططط برا پولش باهاشم. چون پولداره خونه بنامم زده با ماشین و کلی طلا خرید و ماهی ۳۰ تومن پول میده خرج کنم.  تو که نه پول داره نه پیشت میمونه چرا موندی ؟؟

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

دوتا،پسرم ۸سالشه،دخترم۶سال

ببین من جای تو بودم میرفتم بچه رو هم مینداختم سرش نمیذاشت خوش خوش‌شانس بشه آب خوش از گلوش پایین بره آبرو واسه جفتشون نمیذاشتم بچه ها رو هم میدادم به خودش تا خودش نگه داره 

عمر و جوونیتو هدر نده. فردا روز که سنت رفت بالا و هیچی از زندگی نفهمیدی پشیمون میشی. برو مهریه تو بز ...

به خاطربچه هام،اون زنه روانیه،یه بارجلوی خودم بچه ش دوماهه بود،زنه خواب بودبچه ش گریه افتادپاشدچنان کشیدزیرگوش این بچه که من دلم به حال بچه سوخت،میگم کسی که بابچه دوماهه خودش اینجوریه بابچه های من چه جوری میخوادرفتارکنه

ببین من جای تو بودم میرفتم بچه رو هم مینداختم سرش نمیذاشت خوش خوش‌شانس بشه آب خوش از گلوش پایین بره ...

آخه آدم نیستن،شوهرم‌که بعضی وقتایه جوری بچه رومیزنه که‌انگاری میخوادبکشه بچه رو،اون زنه هم که بدترازشوهرم

چطوری برای بچه هاش شناسنامه میخواد بگیره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
به خاطربچه هام،اون زنه روانیه،یه بارجلوی خودم بچه ش دوماهه بود،زنه خواب بودبچه ش گریه افتادپاشدچنان ...

تو فک کردی بچهات برا شوهرت یا اون زنه مهمه؟؟ 

بچهاتو نده. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

تو فک کردی بچهات برا شوهرت یا اون زنه مهمه؟؟ بچهاتو نده.

آخه بچه هام کلاپیش خودم بودن هیچوقت مثل یه پدرپیش اینانبوده که،میدونم پیش خودم نباشن دیوونه میشن تازه شوهرم هم میگه بهت بچه نمیوم

آخه بچه هام کلاپیش خودم بودن هیچوقت مثل یه پدرپیش اینانبوده که،میدونم پیش خودم نباشن دیوونه میشن تاز ...

پس با این شرایط مجبوری خودتو به بی خیالی بزنی بزار هر غلطی دلش میخواد بکنه لیاقتش همون زنیکه خیابانی هستش 

فرقش اینه که بازبه بهونه بچه میخوادکلاپیش اون باشه

بچهات با این حالت و زندگیت بدتر عذاب میکشن

یه بار عزت خودت و جمع کن و تمومش کن

اون اگه ذره ای ارزش برات قائل بود اینکارو نمی‌کرد

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾