2777
2789
عنوان

تصادف کرد جمجمش شکست بیا😭

186 بازدید | 8 پست

بابای جوونم مرده همش‌میگم‌ نکنه موقع تصادف در سوندنش بيمارستان چون کسی که کمکش کرده گفته کسی نبوده به جز من کمک کنه ببریمش بیمارستان نزاریم بمیره😭😭😭گفته بابام اومده حرف بزنه نتونسته بابام جمجمه سرش شکسته بود تا رسید بيمارستان مرد همش میگم پرستارا نکنه خوب احیاش نکردن هزار فکر پشت کنکوریم هستم دو ماهو نیمه هیچی نخوندم دلم به درس نمیره همش فکر میکنم به تصادفش حال بابام من ندیدمش اصن موقع تصادف تو ذهنم صحنه سازیش میکنم از طرفی کنکور خدایا من چکار منم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کساییکه عزیزشونو تو تصادف از دست میدن 

همیشه این فکرا میاد

که نکنه دیر اومده امبولانس نکنه اگه زودتر میرفت یا..

درکت میکنم عزیزم(:

ولی حقیقت اینکه همه چی به موقعش انجام میشه و همه چی باید همیطور پیشت میرفت که رفته

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

تسلیت میگم عزیزم❤️‍🩹🫂 قسمتشون این بوده با این فکرا علاوه بر اینکه خودتو عذاب میدی اون مرحوم هم از ناراحتی دردونه اش اذیت میشه بجاش براشون خیرات بده دعا بخون هم خودت آروم میشی هم پدرت

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

اینجور فکرا از خودت دور کن هروقت میاد سراغت یه فاتحه بخون ذکر بگو صلوات بفرست برای روحش تا اروم بگیری به درست فکر کن 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه استاد دانشگاه داشتم گفت من پدرم که فوت کرد روحیم خیلی خراب شد چون خیلی بهش وابسته بودم

اما با وجود داشتن بچه ی سه ماهه، همه ی تلاشمو کردم و حسابی درس خوندم و دکترا قبول شدم، فقط به خاطر این که پدرم دوست داشت

عزیزم بی شک موفقیت تو بزرگترین آرزوی پدرته

پدرت رو به آرزوش برسون

تا هم روح پدرت شاد بشه،هم خودت به آرمش برسی

از خدا برات طلب صبر و آرامش دارم💗

و اینو بدون عمر دست خداست، تو یا هیچ کس دیگه مقصر نیستید🤍

I will always love you❤️💖💗