2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181275 بازدید | 1057 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اگه تو اصرار داری تو این زندگی بمونی زیاد غصه نخور زنه داره با اینهمه پشت هم زاییدن رسما خودشو نابود میکنه دن ادم توانی داره تو بجا غصه خوردن بخودت برس اون عنتر خانومم انقد بزاعه تا جونش دراد.

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

به خداپولمیخوادهمه چیز،منم دستم خالیه کلا

عزیزمممم💔🫂اره حق داری واقعا درسته

میدونم یه سری جاها هستن که مشاوره ی حقوقی رایگان میدن ولی واقعا اطلاعان بیشتری درموردشون ندارم 

بابادادگاه رفتم،میگن تاچهارتاهم میتونه صیغه کنه.چندماه دادگاه میرفتم کلابه نفع مرداس همه چیزشون

گوه خورد اون دادگاه بگو کسی که زن میگیره باید مساوات رو رعایت کنه 

اون مرد باید رید بهش تو بهش میگی شوهر منتظری بیاد پیشتون

باید بذاری تو  کیسه زباله بذاری دم در بری دنبال زندگیت 

اینهمه بهت راه حل دادن بچه استفاده کن ولی به هوای اون شغال نشین که عمر و جوونیت بره برو پی زندگیت 

به بچه هاتم بگو پدرتون یه گوه برا همین نمیاد 

من ی آدم پاک ای ام و باحجاب همه اینا ک میگی خداروشکر دارم..دختر خوبیم ولی بدشانسم سحر دارم متاسفانه

یعنی دعا منظورته

خب دفع کن

هرروز بلند تو خونه حدیث کسا بخونید

سوره های فلق و ناس زیاد بخون

روزی یه قاشق سرکه ی سیب طبیعی بخور البته خیلی رقیق کن تا معده ات آسیب نبینه بریز تو یه لیوان آب ولرم

توچهار گوشه ی خونه سرکه بزار با در باز

سردر خونه بسم‌الله الرحمن الرحیم بزارین تا از زیرش رد بشین و اول هرکاری بسم‌الله یادتون نره

قرآن روزانه بخونید و نمازاول وقت سعی کنید بخونید

هرروز یه وقتی رو به صحبت با امام زمان اختصاص بده وبراش دعاکن. 

سجده ی طولانی به خدا نزدیکت میکنه و از شیطان دور میشی

سعی کن مشکل دیگرانو رفع کنی کم کم مشکلات خودتم رفع خواهد شد

پدرو مادرتو آنچنان خوشحال کن که اشک تو چشماشون بیاد اونوقت از ته دل برات دعا میکنن. 

درآخر هم ازت میخوام دعاکنید مشکلاتم برطرف بشه

یعنی دعا منظورتهخب دفع کنهرروز بلند تو خونه حدیث کسا بخونیدسوره های فلق و ناس زیاد بخونروزی یه قاشق ...

ای بابا خاطر همههههه کاری کردیم رفع نشد...فوق العاده سنگینه..نامسلمان نوشته ‌..مادرم از بس دعا نوشتن سرطان گرفت...مشکل مالی و..

افرین که اینو بهش میگی خیلیا میگن طلاق بگیر اینم‌بخاطر بچه هاش نمیتونه باید بمونی و درست کنی همش طلا ...

بله عزیزم 

طلاق به حرف یه کلمه اس و در عمل زن نابود میشه

ان شاء الله همه ی مشکلات به دست خانوم حضرت زهرا سلام الله علیها حل بشه

ای بابا خاطر همههههه کاری کردیم رفع نشد...فوق العاده سنگینه..نامسلمان نوشته ‌..مادرم از بس دعا نوشتن ...

ببین باید از علمای حوزه کمک بگیری

کسانیکه با عبادتهای شب روحشون قوی باشه میتونن کمکت کنن

حتما با حوزه تماس بگیر 

خیلیا میرن و نجات پیدا میکنن

دقیقا اونایی ک شوهرشون بهشون خیانت کرد و طلاقشون داد بدون مهریه و رفت 

همون زن هایی هستن ک فوری گفتن بچه رو بده جای مهریه!

انگار بچه مال اون مرد نیست

فکر میکنین چ خبره؟!

هیچی فقط شر دوتا بچه رو از سرشون کم میکنید میرن دنبال عشق و حالشون

خاک بر سر هر چه زن ضعیفه...

من از روز اول تا الان ب شوهرم گفتم روزی بخوام جدا بشم بچه اگه ده تا داشته باشم یکیشونو نمیخوام(با اینکه هیچ زنی نمیتونه از بچش راحت دست بکشه) اینطوری حساب کار دستشون میاد ک نباید پا کج بذارن 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست