اِ شمایین
مبخواستم بگم انگار این کامنتو من تایپ کردم که دیدم شمایین
اینا باطلی ان : البته مشکل من و امثال من تمدید سحر و یا سحر جدیده وگرنه باطلی کاری نداره یه بار ، نه ۲ بار باطل میکنی بالاخره ( برای من دائم میگیرن از وقتی فهمیدن باطل میکنم
البته فکر کنم هر سال ۲ بار خود به خود باطل میشه سحرام ( از خودم میگم ولی فکر کنم باطل میشه چون ما هر سال تو حیاط گوسفند ذبح مبکنبم تو تاسوعا ، بابام بازنشسته ی راه آهنه چون به بابام سهمیه ی قطار میدن ( البته مامان و بالام پیر شدن دیگه تمیرن ، منو آبجبام میریم ) هرسال یه بار میرن مشهد منم میبرن ( اتفاقی ویدئویی دیدم : بدترین طلسم با نگاه به ضریح و گنبد امام رضا باطل میشه " چون شیخ بهایی تو مصالح صحن عتیق ( صحن کهنه " صحن انقلاب اسلامی ) آب باطل سحر قاطی کرده ، و تو اون حیاط انقلاب اسلامی ( همونی که سقاخانه ی اسمال طلا اونجاس ) گنبد تماما دیده میشه و شیخ بهایی پشت خشتای طلا طلسم باطلی ( باطلی از هر چیز بدو منفی و منفور ) حک کرده و بعد چسبونده و کار گذاسته و تعداد خشتا ۸۸۸۸ تاس ( ۸۸۸۸ یکی از قواعد باطل سحر در علوم غریبس
عدد ۸۸۸۸ رو استاد حکیم ملا محس اسماعیلی هم تو به ویدئوش توضیح داده بود تو اینستا
پیدا کردن یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی ( از اینایی که موکل رحمانی دارن )
انجام چله های قرآنی و ادعیه ب سرعی ( بهترینس آیات ۶۰ قاف هست ،،،، و مثلا صوت تند خوانی یکی از سوره های باطلی [ بقره ، انعام ، صافّات ، الرحمن ، یس ، تکویر مثلا صوت تند خوانی بقره ( ۷۰ دقیقه ایناس