2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180063 بازدید | 1057 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم۸سالشه،دخترم۶سالشه

مشکلی ندارین بچه هاتون بزرگن شیرخوار نیستن، چرا هیچ اقداماتی نداشتین؟ 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بخدا خودمم جدا شدم بچم پیش خودمه ولی درکل میگم . هر چی تو جهنم بمونی عمرت هدر میدی گرچه من جونم واسه ...

اره خیلی سخته بچه های التن واقعاتوقعاتشون بالاست ومن شخصاتنهایی نمیتونم ازپس خرجشون بربیام

استارتر کجایی هستی که اینقدر برات عادیه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
دقیقا استارتر به شپوهر احمقت بگو برو ازمایش دی ان ای از بچه زنه بگیرمردا احمق و کودنن تو باید روشنش ...

خدا میدونه شاید جادو جنبل کرده وگرنه خوده شوهره میدونه زن خرابی بوده دیگه 

استارتر کجایی هستی که اینقدر برات عادیه؟

عآدی نیست مجبوره نه پدر ومادر درآمد دارن بذاره بره 

نه بچه هاش میتونه ول کنه 

من مادرم درکش میکنم بچه که باشه دوتا زنجیر به پات وصله انگار

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

متاسفانه به اون میدن

واقعا بد شد

اگه  سرپرستی رو میدادن به تو یه لحظه ام باهاش نمیموندی 

اون لیاقت تورو نداره

تو اگه دوسش نداشته باشی برات آسون تره

میدونم که تا الان فقط بخاطر بچه هات صبر کردی و ساختی باهاش

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

اره اونومیخواسته خانوادش قبول نکردن چون شوهرمن هیچی نداشته الان که یه ذره خودشوکشیده بالااونم به لطف ...

یعنی عشق سابقش بووووده.

پس قبلا باهم بودن اینا.

خدا واسشون نسازه ایشالله.

شوهرت اگ اونو میخاست دیگه چرا زن گرفت 

من ی آدم پاک ای ام و باحجاب همه اینا ک میگی خداروشکر دارم..دختر خوبیم ولی بدشانسم سحر دارم متاسفانه

اِ شمایین 

مبخواستم بگم‌ انگار این کامنتو من تایپ کردم که دیدم شمایین 

اینا باطلی ان : البته مشکل من و امثال من تمدید سحر و یا سحر جدیده وگرنه باطلی کاری نداره یه بار ، نه ۲ بار باطل میکنی بالاخره ( برای من دائم میگیرن از وقتی فهمیدن باطل میکنم 

البته فکر کنم هر سال ۲ بار خود به خود باطل میشه سحرام ( از خودم میگم ولی فکر کنم باطل میشه چون ما هر سال تو حیاط گوسفند ذبح مبکنبم تو تاسوعا ، بابام بازنشسته ی راه آهنه چون به بابام سهمیه ی قطار میدن ( البته مامان و بالام پیر شدن دیگه تمیرن ، منو آبجبام میریم ) هر‌سال یه بار میرن مشهد منم میبرن ( اتفاقی ویدئویی دیدم : بدترین طلسم با نگاه به ضریح و گنبد امام رضا باطل میشه " چون شیخ بهایی تو مصالح صحن عتیق ( صحن کهنه " صحن انقلاب اسلامی ) آب باطل سحر قاطی کرده ، و تو اون حیاط انقلاب اسلامی ( همونی که سقاخانه ی اسمال طلا اونجاس ) گنبد تماما دیده میشه و شیخ بهایی پشت خشتای طلا طلسم باطلی ( باطلی از هر چیز بدو منفی و منفور ) حک کرده و بعد چسبونده و کار گذاسته و تعداد خشتا ۸۸۸۸ تاس ( ۸۸۸۸ یکی از قواعد باطل سحر در علوم غریبس 

عدد ۸۸۸۸ رو استاد حکیم ملا محس اسماعیلی هم تو به ویدئوش توضیح داده بود تو اینستا 

پیدا کردن‌ یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی ( از اینایی که موکل رحمانی دارن ) 

انجام چله های قرآنی و ادعیه ب سرعی ( بهترینس آیات ۶۰ قاف هست ،،،، و مثلا صوت تند خوانی یکی از سوره های باطلی [ بقره ، انعام ، صافّات ، الرحمن ، یس ، تکویر مثلا صوت تند خوانی بقره ( ۷۰ دقیقه ایناس