2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180740 بازدید | 1057 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده عزیزم با خدا همه اش درد و دل کن تا آروم بشی

به رشد خودت کمک کن الان وارد فیلد آرایشگری شدی سعی کن تمرکز کنی و پیشرفت کنی 

موفق باشی

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
ببین مردا از خانومای جلفچشم چرونپرحرف و آویزونغرغرو گیربدهبدتیپ و ولخرجبی ادب با تکه کلامای زشتبی سل ...

من ی آدم پاک ای ام و باحجاب همه اینا ک میگی خداروشکر دارم..دختر خوبیم ولی بدشانسم سحر دارم متاسفانه 

آخه بچه هام کلاپیش خودم بودن هیچوقت مثل یه پدرپیش اینانبوده که،میدونم پیش خودم نباشن دیوونه میشن تاز ...

فعلا تحمل کن تا بچه هات بزرگ بشن بعد اقدام کن برای طلاق مهریه تم بگیر اونوقت بچه هاتم خودشون تصمیم میگیرن پیش کی باشن قطعا تو رو انتخاب میکنن

من ی آدم پاک ای ام و باحجاب همه اینا ک میگی خداروشکر دارم..دختر خوبیم ولی بدشانسم سحر دارم متاسفانه

امان ازاین سحروجادو،مردم روبدبخت کردن،این زنیکه هم طلسم نوشته تاتونسته شوهرمنوبکشونه سمت خودش

من از قانون سر در نمیارم‌ مرد ۶ ماه ول کنه بره به زن حق طلاق میدن ، درسته ؟

اره پلی درعرض این ۶ماه نبایدحتی هزارتومن پوازکارت مردبه کارت زن ربخته شده باشه،دادگاه گفت حتی هزارتومن هم باشه میگن این خرجی میداده

فعلا تحمل کن تا بچه هات بزرگ بشن بعد اقدام کن برای طلاق مهریه تم بگیر اونوقت بچه هاتم خودشون تصمیم م ...

منم قصدم همینکاره،فقط گفتم شایدشمادلاتون پاک ترازمن باشه برام دعاکنیدفقط خدابهم صبربده