2777
2789

به شدت نشون میداد عاشق بیس چهاری خونه ی دوستم اینا بود و بقیش اداره اصلا باورم نمیشه ،تو تلگرامش دیده به یه دختره دیگ عشقم عشقم گفته وقتایی ک خونه اینا بوده از اون عذرخواهی میکرده ک محل کار سرم شلوغه نمیتونم زیاد بهت برسم ومنت کشی میکرده...

حالا دوستم میگه همون اول ک رفتن تحقیق همه جا گفتن خیلی پسر خوبیه و حرف نداره،فقط یکی از همکاراش میگه ک این خیلی اهل شماره دادن و دختر بازیه و با یه خانومیم دوست من میتونم ادرس اون خانمم بدم بهتون،بعد این پسر انقدر موجه بود دوستم به خود نامزدش میگه و نامزدش میگه اون با من لجه واس این گفته و....حالا اون یه نفر حرفش درست درومده...

😂😂😂😂😂

فقط دوستت که تحقیق کرده جواب تحقیقم به یارو گفته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار وقتی آدم چه دختر چه پسر ازدواج که میکنن میرن تو فرکانس متاهلی و ازدواج و برای همه جذاب میشن!!!!! بعد ازدواج دوستای سابق از قبر بلند میشن میرن سراغشون! برای خودمم پیش اومده کسایی بعد عقدم اومدن سراغم کرک و پرم ریخته! مامانم میگه اینا همش کار شیطانه

آبروی همکار پسره رو برده با اینکه میدونست ممکنه آبروش بره ولی سعی کرده کمک کنه به دوستت و به نظرم دوستت کارمای این دهن لقی و بی عقلیشو داره میگیره 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

هیچوقت 100 درصد نباید به یکی ایمان و باور داشته باشی همه انسانیم پس خطا یا کردیم یا میکنیم یا خواهیم کرد 

من مردی و می‌شناسم برا یکی نشون میداد ک می مرد اما جاش ک رسید جوری پشتشو خالی کرد ک. دختر با سر زمین خورد... میدونی چرا؟؟ چون آبروی پسر تو خطر بود دختر و فدای ابروش کرد و به حساب سالها عاشق و دیوونه ی دختره بود 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

انگار وقتی آدم چه دختر چه پسر ازدواج که میکنن میرن تو فرکانس متاهلی و ازدواج و برای همه جذاب میشن!!! ...

راست میگه واقعا همینه  ولی اخه دوماه نشد بعد عقد به یکی دیگ بگی عشقم عشقم وای چتاشونو خوندم مخم سوت کشید