2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 161 پست

عزیزم بدن در این سن ، هنوز در حال رشد هست و هنوز آمادگی ورود به رابطه رو نداره....واسه همینه که بهش میگن این ازدواج نیست تج.اوزه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوب تحقیق کنید قشنگ ها بعد اگه پسره پولدار بود اخلاقش خوب بود ازدواج کن منم تو همین سن ازدواج کردم دوستام دوست پسر داشتن حتی با دوس پسراشون ر ا ب ط ه داشتن ولی واسه من حلال بی گناه بود درسمم ادامه دادم یعنی نزاشتم ازدواجم رو درسم اثر بزاره دو طرف رو مدیریت کردم الان خدا رو شکر هم لیسانس دارم شوهرم فوق لیسانس داره اونم بیست سالش بود ازدواج کردیم خونه داریم هم ماشین هم یک پسر ناز هر کی میبینه فکر می کنه برادرمه بچم و از مزایای ازدواج تو سن کم اینه اگه جمع گر باشی زودتر تو سن کمتر به خونه سرمایه میرسی

پشیمون میشی یه روزی میشینی میگی کاش تو خونه پدرم میومندم درس میخوندم و یه کاره ای میشدم قرار نیست چو ...

خودمم همیشه طرز تفکر همینطوری بوده ولی واقعا دیگه کم آوردم دیگه نمیتونم انقد خجالت کشیدم برای ...

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

میگم تو روستای شما اگه پدرا نون ندارن بدن بچه هاشون بخورن چرا بچه دار میشن که از ترس یه لقمه غذا تو ...

حرفت درسته 

ولی دیدم دخترایی ک فلفلی میشن  بخاطر شوهر خودشون دنبال شوهر میرن بخدا 

اینا فقط گفتنش راحته🥲💔

برو بمون خوابگاه 

نمیتونی 

ببین سعی کن عجولانه تصمیم نری 

تصمیم اشتباه که بری بعدش روزی هزار بار ارزو میکنی برگردی به همون خونه ی پدرت و حاظری تمامه سختیاشو تحمل کنی 

خانوادت چجورین باهات مهربونن یا نه 

۱۵ سال عقد دائم نمیکنن

تا شناسنامه عکسدار بشه عقد میکنن دختر کجای کاری🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ازدواج فقط به خاطر فرار از خونه پدر از چاله تو چاه افتادنه عزیزم بمون درستو بخون موقعیت های بهتر هم ...

و بازم میگم این حرفا فقط گفتنش راحته من الان خیلی خیلی خیلی تو شرایط بدی ام😭💔

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

نه نه نه نه نه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

عزیزم اینکارو با زندگیت نکن لطفا...میدونی با ازدواج تو این سن چه فرصت هایی رو از دست میدی؟

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم