سلام خانوما من پونزده سالمه و تو روستا زندگی میکنم اینجا از دوازده سالگی ازدواج میکنن الان مدرسه ما از کلاس هفتم تا نهم اکثرا متاهلین بعد ما اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست و من الان ی خواستگار دارم بیست و هفت سالشه و تا نهم خونده من خودم اصلا اصلا موافق با ازدواج تو این سن نیستم مخصوصا اینکه فاصله سنی زیاد و تحصیلاتشون کمه اما از طرفی مجبورم قبول کنم چون دیگه از این زندگی خسته شدم در واقع میخوام از خونه یه بابام فرار کنم
عزیزم بدن در این سن ، هنوز در حال رشد هست و هنوز آمادگی ورود به رابطه رو نداره....واسه همینه که بهش میگن این ازدواج نیست تج.اوزه
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻♀️🧝🏻♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش میکنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین
عزیزم خوب تحقیق کنید قشنگ ها بعد اگه پسره پولدار بود اخلاقش خوب بود ازدواج کن منم تو همین سن ازدواج کردم دوستام دوست پسر داشتن حتی با دوس پسراشون ر ا ب ط ه داشتن ولی واسه من حلال بی گناه بود درسمم ادامه دادم یعنی نزاشتم ازدواجم رو درسم اثر بزاره دو طرف رو مدیریت کردم الان خدا رو شکر هم لیسانس دارم شوهرم فوق لیسانس داره اونم بیست سالش بود ازدواج کردیم خونه داریم هم ماشین هم یک پسر ناز هر کی میبینه فکر می کنه برادرمه بچم و از مزایای ازدواج تو سن کم اینه اگه جمع گر باشی زودتر تو سن کمتر به خونه سرمایه میرسی
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
ببین چون فرهنگ جامعه و اطرافیانتون اینه خیلی سخته در مقابلش قرار گرفتن .اگه شرایط پسره اوکی هست باهاش حرف بزن بگو من درس میخونم و فعلابچه دار نخواهم شد