2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 161 پست

درس بخون، حتی شده به سختی

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونممیشه به نیت ...

نه گلم این چه حرفیه

چشم حتما انشالله که بهترین ها براتون رقم بخوره💞

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دیگه نمیتونممم😭😭نمیدونی چقدر تو شرایط بدی ام

تو سن حساسی هستی درکت میکنم ولی ازدواج تو این سن بااین اختلاف سنی بخدا که همچیو بدتر میکنه 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

پشیمون میشی 

یه روزی میشینی میگی کاش تو خونه پدرم میومندم درس میخوندم و یه کاره ای میشدم قرار نیست چون همه دخترای روستا خودشونو بدبخت میکنن توام خودتو بندازی تو چاه 

بلکه تو باید متفاوت باشی با هر سختی و جون کندنی شده درس بخونم برو دانشگاه تا الگوی بقیه دخترای روستا باشی قشنگم

ازدواج فقط به خاطر فرار از خونه پدر از چاله تو چاه افتادنه عزیزم بمون درستو بخون موقعیت های بهتر هم هست با کسی که به ایده آل هات نزدیکه و میتونی عاشقش باشی ازدواج کن

امیدوارم خوشبخت بشی❤️

ازدواجی موفق میشه که حداقل طرف ۷۰درصد برات جذاب باشه،کفویت ازنظر فرهنگی،اقتصادی ،مذهبی ،طرز فکر و...باشه

نه برای فرار ازخونه پدر

اگر امروز همین قدر بی جهت ازدواج کنی دوباره برمیگردی خونه پدرت

اگه واقعا خودت اماده پذیرش زندگی مشترک میدونی،ازنظر مسئولیت هاش ،تغییرات بعد ازدواج ،مهارت های کافی داری 

ازدواجت موفق میشه 

ازدواج سن مشخصی نداره ،هرکس تو یک سنی میتونه وارد زندگی مشترک بشه که به بلوغ عاطفی وعقلی رسیده باشه

اشتباه محض، از چاله تو چاه افتادنه

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸