2777
2789
عنوان

واقعا درک نمیکنم دخترایی که میگن همه مرد ها انگار همن😐👎

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 49 پست

این حرفو من از خود ی آقا شنیدم می‌گفت حس می‌کنم دنیای دیگه ای وجود داشته و ما قبلا زندگی دیگه تجربه کردیم و اومدیم به این دنیا خوبا و بهترینا به شکل خانم و دختر آفریده شدن و موجودات بد اون دنیا به شکل مرد 

یعنی اون آقا هم قبول داشت همجنساش یکم خورده شیشه دارند

آقایون برا رسیدن به اهدافشون ممکنه هر کلکی سوار بشن نقش بازی کنند مهم اینکه دخترا گول این سناریو تکراری اونارو نخورند 

ادا عاشقا و لفظ اومدن تو ذات مرده اعتماد بی جا هم نتیجه جز پشیمونی نداره

اما مرد خوب و ذات درست هم هست اما نایاب 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

منم زخم خوردم ولی هیچ وقت به این دیگاه درمورد دخترا نرسیدک و نخواهم رسیدهمیشه میگم لیاقت نداشت که رف ...

میدونی چیه

بعضی پسرا انگ اهن پرست بودن و پول پرست بودن به ما میزنن بعد خودشون واسه دوقرون طلا و حقوقمون نقشه میکشن....

کافر همه را به کیش خود پندارد واقعاااا مصداق ایناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اگه مردا انقدر تنوع طلب نبودن اینجوری نمیشدآخه دردشون چیه

شاید باورت نشه ولی این ی چیز غریزی هس که توصیح دادنش خیلی طولانی هس داخل یوتیوب میتونی بری ببینی و آگاه بشی

ولی من هیچ وقت طرف دار تنوع طلبی نیستم و چون آدم نجس تنوع طلبه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

این حرف رو معمولا دخترای کم سن یا اونایی که هم شوهر هم پدر بدی دارن میزنن وگرنه قطعا همه بد نیستن چه ...

درسته

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

این حرفو من از خود ی آقا شنیدم می‌گفت حس می‌کنم دنیای دیگه ای وجود داشته و ما قبلا زندگی دیگه تجربه ...

اوه

منم رفیق دارم که هر روز با دختر هس و بسیار لاشی هس و خودشم قبول داره

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونممیشه به نیت ...

خوندم خواهر

اوهمنم رفیق دارم که هر روز با دختر هس و بسیار لاشی هس و خودشم قبول داره

خب همین مدل مرد بعدها زندگی راحتی نخواهد داشت بعد ناله می کنند چرا مگه به کی بدی کردیم

وگرنه لاشی بودن و هرز پریدن هنر نیست از هر دست بدی پس می‌گیری 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

شاید باورت نشه ولی این ی چیز غریزی هس که توصیح دادنش خیلی طولانی هس داخل یوتیوب میتونی بری ببینی و آ ...

منم همیشه این باورو دارم مردا عاشق نمیشن یکی بهتر پیدا کنن میرن

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

بعد همینا دنبال یه دختر پاک و با حیا و همه چی تموم واسه ازدواج میگردنخب ظلمه دیگه!

اون فقط دنبال سایز بود

منم همیشه این باورو دارم مردا عاشق نمیشن یکی بهتر پیدا کنن میرن

عاشق که میشن الان من خودم عاشقم😅

اون موضوع غریزی رو بخوام به صورت کوتاه توضیح بدم اینجوری هس که:

(ببخشید بی پرده حرف میزنم)

جنس مذکر یا نر داخل همه موجودات زنده هدف اصلیش داخل زندگی اینکه ژنش رو هرجوری شده انتقال بده و برای انتقال ژن باید جفت گیری صورت بگیره و مرد هم ی جنس مذکر هستن 

در گذشته بسیار دور یعنی زمان انسان های اولیه انسان ها در این مورد دقیقا مثل حیوانات برخورد میکردن و برای آنتقال ژن نبرد و جنگ داشتن و حتی کشته میشدن که حالا وارد جزئیات نمیشم

ومیشه در این باره مثال های زیادی زد

درکل این رفتار و برخورد در بدن مرد ها میشه گفت تا حدودی از قدیم به جا مونده و همچنین در بدن زن ها ولی خب ما الان در قرن 21 هستیم و مرد ها نمیتونن مثل اون موقع برای انتقال ژن ها بیوفتن کوچه خیابون ...

من اینو ی جا به عنوان دلیل علمی خیانت و تنوع طلبی بیشتر مرد ها خوندم ولی خب خیانت و تنوع هیچ نوجیهی نداره و نخواهد داشن

بعد همینا دنبال یه دختر پاک و با حیا و همه چی تموم واسه ازدواج میگردنخب ظلمه دیگه!

نه با یکی مث خودشون یا شایدم کمتر تو 35تا 45 سالگی ممکنه ازدواج کنن ...البته اینجور افراد هر وقت از سبک زندگیشون خسته شدن ازدواج میکنن و مرد و زنم نداره