2777
2789
عنوان

واقعا درک نمیکنم دخترایی که میگن همه مرد ها انگار همن😐👎

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 49 پست
واکنش گی ها 😶😑🤯🥴🤮

اونا که از اسمشون معلومه بیماری دارن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته بیمارن ؟! تمایلاتشون بهم هست فقط

این اگه بیماری نیس پس چیه؟

بیماری جنسی هس 

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

این حرفو من از خود ی آقا شنیدم می‌گفت حس می‌کنم دنیای دیگه ای وجود داشته و ما قبلا زندگی دیگه تجربه ...

مثه بابای خودم واقعا من عین بابامو هیچ جا ندیدم اصلا فکر میکنم مردی مثه بابام وجود نداره برا مامانم 

هم خوش قیافه و خوشتیپ هم دستو دلباز هم به قول معروف زن زلیل 

هم وفادار بخدا قسم از همه لحاظ از مادرم سرتره، مادرم چهرش عادیه اندامش هم زیاد خوب نیست شکم و پهلو داره اما بابام عاشقشه میگه از مادرتون زیباتر نیست 

بعد مادرم خیلی مغروره و اعتماد به نفس بالایی داره اصلا از بابام حرف شنوی ندارع بابام حاضره بخاطر خانواده مادرم خودشو بکشه و قربانی کنه

و در کل لنگه بابام پیدا نمیشه

بارها خودم دیدم دخترای همسن خودم بهش پیشنهاد دادن اصلا نگاشون هم نمیکنه