2777
2789

عزیزم ببخشید که اینو میگم ولی.....تو خل بودی که با این ازدواج کردی وقتی که فهمیدی با زنان مختلف رابطه داشته؟؟؟ موندم واقعا چطور زگیل تناسلی به ذهنت خطور نکرده که حتی ببریش آزمایشگاه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اره پیش خودش فکر کرده با من ازدواج کنه دیگه انجام نمیده اما نمیتونه جلوی هوا وهوسشو بگیره 😔اخه نمیا ...

وقتی قبول نداره مشکل داره هیچ کاری نمیتونی بکنی، حواست باشه حداقل مریض نشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پیش خودش فکر کرده با من ازدواج کنه دیگه انجام نمیده اما نمیتونه جلوی هوا وهوسشو بگیره 😔اخه نمیا ...

زن کجا میبره باید تعقیب کنی زنگ به پلیس بزنی مدرک بشه فکر کنم برای طلاق 

این دیگه دوست نداره الکیه 

عیاشه میخاد یه خونه زندگی داشته باشه ولی عیاشی هم داشته باشه هیچ تعهدی نسبت بهت نداره 

پدر مادرت چی میگن

عزيزم متاسفانه خیلی دیدم اتفاقا شوهرای زبون بازی که خودشون رو عاشق و کشته مرده ی همسراشون‌نشون میدن درصد خیانتشون هم زیاده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
فکر کرده سلطان سلیمانه حرم سرا میخواد لاشیه و بنظرم اصلا دوست ندارهچقدر بدم میاد از آدم خیانتکار

باورکن برام میمیره...تمام رفتاراش وکاراش حتی یه لحظه حس نکردم دوسم نداره واقعا یه هفته ول کردم رفتم خودشو کشت تا برگردم شب و روز کارش شده بود گریه و کلیپ ازخودش برام میفرستاد خونه نمیرفت دیوونه شده بود اصلا

خوش خیالی عزیزم .تو رو گرفته کار خونه اش رو کنی و واسش جوجه کشی کنی با دوست دخترش عشق و حالش به پاست،بچه نیار جدا شو برگ برنده ات‌ اینه که بچه نداری ،باردار بشی خیالش قرص بشه اخلاقش هزار درجه عوض میشه .

ازش بیماری جنسی نگیری دختر

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ایشون عاشقت نیست فقط خیلی قشنگ نقش عاشقا رو بازی میکنه اگر واقعا عاشقت بود هیچوقت حاضر نبود بهت خیانت کنه این عکس و کادو و بقیه کاراشم اداست

هیچ عاشقی حاضر نیست معشوقش رنج بکشه 

هیچوقت هیچوقت ازش بچه دار نشو 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

باورکن برام میمیره...تمام رفتاراش وکاراش حتی یه لحظه حس نکردم دوسم نداره واقعا یه هفته ول کردم رفتم ...

میمیره ولی حاضر نیست خیانت نکنه ؟؟

نزار با این چیزا گولت بزنه فردا روزی بیاد بگه زن دوم گرفتم 

زنو شوهر وظیفه شونه محبت کنن بهم و کارای که شما گفتید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
باورکن برام میمیره...تمام رفتاراش وکاراش حتی یه لحظه حس نکردم دوسم نداره واقعا یه هفته ول کردم رفتم ...

اگه دوستت داشت هیچوقت حتی ب زن دیگه ای نگاه نمیکرد

از گذشته کثیفش خبر داشتی و زنش شدی؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یکم قوی و مصمم باش بگو دفعه بعد خیانت کنی خودتم بکشی میرم اگه نرم هم مثل خودت خیانت میکنم تا بفهمی چه زجری همسرت میکشه قاطعانه و مصمم بگو. البته اون تهدید برا ترسوندش گفتم بگی تا بلکه بخودش بیاد .. متاسفانه میدونه دوسش داری و رفتنی نیستی داره سواستفاده میکنه