2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از اون شب مردم و زنده شدم اخه بچم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه . بچم دادم به شوهرم گفتم ببر بیماستان و شوهرم در حد چند دقیقه رسید بیمارستان و همه دکترا ریختن سرمون و دستاگاه اکسیژن وصل کردن بهش

و بچم شروع به گریه کرد 

گفتن سالمه 

و ماجرا این بوده میوه دادن بودن دست بچم و تو گلوش مونده بود و بچم داشت خفه میشد😔😔😔😔😔

خلاصه . بچم دادم به شوهرم گفتم ببر بیماستان و شوهرم در حد چند دقیقه رسید بیمارستان و همه دکترا ریختن ...

چجوری شوهرت زود رسید بیمارستان ک بچه رو نجات دادن

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
خلاصه . بچم دادم به شوهرم گفتم ببر بیماستان و شوهرم در حد چند دقیقه رسید بیمارستان و همه دکترا ریختن ...

الحمدلله

ان شاالله خوشبختی شون ببینی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

زود باش زیر لفظی میخای

نت ضعیفه خاهر

.

اره دیگ فک کن شوهرم کخ انقد حساسه رو بچه و هرلحظه مراقبت میکنه ازشون و به من گوش زد میده بچه چیزی گلوش نمونه

خانوادش عین احمقا داده بودن 

.

مرگ به چشممون دیدیم یه لحظه حس کردم بچم از دست رفت

.

اما خدا بعم رحم کرد و تونستم نجاتش بدم