2777
2789

تازه یکماهه ازدواج کردم الان احساس میکنم یکم حالتای بارداری دارم بچه نمیخوام بگید ببینم چیکار کنم تورخدا

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پیشگیری نمیکنی خب اگه نمیخوای 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هیچی دیگه دکتر زنان انتخاب میکنی و بیمارستان واسه زایمان و ادامه ماجرا

نه نه واقعا نمیخوام الان

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

کاریش نمیشه بکنی درست نیست بلایی سرش بیاری انشاالله که نیستی اگرم بود تا آخرش پاش وایسا اگه سقط کنی بدن خودتم آسیب میبینه یه بچه رو هم از بین بردی این کارو نکن بالاخره یه دونه بچه مبخای دیگه حالا  نی نی زودتر اومده 

خب چرا پیشگیری نکردی وقتی پیشگیری نکنی معلومه میشی

طبیعی پیشگیری میکنیم ولی یسری شک دارم ک تونست کنترلش کنه یا نهه🥲🥲🥲