2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینا سناریو هست ولی برام عجیب بود چرا فک میکنن دامدار مثلا زیر پا گاو تمیز میکنه البته که مشکل ...

دقیقا خودمم گفتم همینجا که اینا سناریو هست برای اینکه برنامه رو‌سریالی کنن مثلا قسمت بعد نرگس محمدیو بیارن و بیننده دنبال کنه ولی این نظرات واقعا خداست 🤣🤣اینا از ندیده بودن هستا من دکترجراح میشناسم گاوداری هم داره اصل درامدش از گاوداریه 

بله مسعود رسام سرطان داشت و گفته بودن ۶ماه بیشتر زنده نیستاگه اشتباه نکنم ۲۷ سال هم ازش بزرگتر بود

پس واقعا شخصیتش جوری بود که نشون داد

من فکر کردم از سر شوخی و بامزگی این حرفارو زد

پس واقعا شخصیتش جوری بود که نشون دادمن فکر کردم از سر شوخی و بامزگی این حرفارو زد

من که واقعا خیلی حس بد گرفتم از لحن و حرفاش

نمیدونم بقیه چطور خوششون اومده

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بابا هیچی نگفت

فقط قیاسی بدبختو تخریب کرد و هزارتا ایراد از چهرش گرفت و مسخرش کرد و با غرور و تحقیر دیگران خودشو بالا کشید و دوست خودشو فقیر صدا زد و گفت ما زعفرانیه زندگی می‌کنیم این پایین ونک من فلانم و اون فلانه.‌..

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

شرکت های لبنیاتی معروف خودشون دامداری دارند چون برای یک دامدری بزرگ نمیصرفه این مقدارشیررابه قیمت پا ...

افرین دقیقا منم همینو گفتم ولی نفهمیدن … دراصل اصل سودش تو‌دامداری هست 

دامدار کسی است که صاحب اون مجموعه است وباکارگردامداری فرق داره مگه رئیس شرکت آب وفاضلاب میره فاضلاب ...

وای خیلی خوب گفتی افرین … فهمیدم واقعا مردم ما چقدر احمق و‌کم عقلو‌بیسوادن … من به یکی گفتم پدرم بازنشسته شهرداری بود بااینکه خیلی برای رفتگرای محترم ارزش قایلم‌اما اون طرف سریع گفت عههه بابات رفتگر بود پس چرا وضعتون خوبه 😐😐درصورتی پدرم یکی از معاونتای شهرداری بوده‌

دقیقا خودمم گفتم همینجا که اینا سناریو هست برای اینکه برنامه رو‌سریالی کنن مثلا قسمت بعد نرگس محمدیو ...

دقیقا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
۲۲ سالش بود رفت زن کارگردان مسعود رسام شد که ۶ ماه بیشتر زنده نبودفقط واسه پول و شهرتالانم زن این یا ...

خجالت بکشید تورو خدا چجوری اینقدر راحت تهمت میزنید از خدا نمیترسید ؟ نگید تورو خدا یه سریال ستایش دیدید مثل بچه ها به کل شخصیت اون بازیگر تعمیم میدین 

خجالت بکشید تورو خدا چجوری اینقدر راحت تهمت میزنید از خدا نمیترسید ؟ نگید تورو خدا یه سریال ستایش دی ...

با تو نبودم 

من اصلا ستایشو ندیدم

قرار نیست همه با تو هم نظر باشن که

دیگه هم جوابتو نمیدم

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30