فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سیب زمینی سرخ کن .بعد گوشت چرخی هاتم با قالب فلافل بزن سرخ کن .بعد گوجه و فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کن با پیاز و سیر با هم سرخ کن اخر سر سیب زمینی و گوشت رو اضافه کن بزار دو سه دیقه بپزه .عالیه البت ما این غذا رو ساچ با اتیش درست میکنیم
سیبزمینی روآبپزکن،رنده کن ،گوشت چرخ کرده وادویه بهش اضافه کن.توماهیتابت روغن بزار مواد قاطی شده رو توش بریز .دوطرفشم سرخ کن.تویه ظرف دیگه کمی رب وغوره و آبغوره و آب داغ قاطی کن بریز روبیفتکها.در ماهیتابتو بزار وشعلتو کم کن .جا که افتاد نوش جونتون😀😀😀