آفرییییین. خیلی مبارکه. نگاه پرمهر امام زمان حافظ و حامی زندگیتون باشه.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خداقوت😍🩷🥰منم جدیدا درمورد خودم توی یه تاپیکی نوشتم که چجوری شد
ان شاءالله عاقبت بخیر باشی و همیشه زیر سایه حضرت زهرا سلام الله علیها. و یادت نره زیاد مطالعه کنی تا برای کارت دلیل کافی داشته باشی که این خیلی مهمه.
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
سلام،از هفت سالگی چادری بودم،ولی از ۲۰ سالگی دوباره بهش ایمان آوردم،اقوامم چادرو گذاشتن کنار،ولی اون مدلی نیستن نیش کنایه بزنن.امیدوارم ثابت قدم باشیو خدا از دیگرانی که بخوان موج منفی بدن یا ازارت بدن حفظت کنه.اگه دوست چادری نداری،یکی دو تا دوست خوب انتخاب کن،که اگه کسی ازارت داد،اذیت نشی.فامیل من عقایدشون از اول خیلی با من متفاوت بود،ولی دوستای مدرسه م شبیه خودم بودم،بخاطر همین تنهایی تو فامیل چندان ازارم نمیداد