2777
2789

8 صبح میره 10 شب میاد 

مامانبزرگم مریض شده پیش اونه داره خونه هاش رو تمیز میکنه 

خونمون شده عین قصر یخی 

قشنگ وقتی میرم تو حیاط انگار میرم توی یه دنیای دیگه و خونمون یخ زده 

خودش خیلی تحت فشار روحی و جسمیه چون دست تنهاست خاله و داییم قهرن نمیان کمک مامانمم قهر بود ولی رفت 

دلم براش خونه 

دلم براش تنگ شده 

دعا کنید خدا کمکش کنه در صورتی که آخرم ما میدونیم مامانبزرگم مزد زحماتشو میذاره کف دستش با بد زبونیش 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دست مامانت درد نکنه چیکار به بد اخلاقیای مامان بزرگت دارین همیشه با خدا معامله کنین،ایشالله خدا به مامانت سلامتی بده 

شماهم جو خونرو از یخی دربیار نزار به خودتو بقیه اعضای خانواده سخت بگذره یکاری کن که دیگه مامانت غصه خونه و شمارو نداشته باشه

عزیزم دست مامانت درد نکنه چیکار به بد اخلاقیای مامان بزرگت دارین همیشه با خدا معامله کنین،ایشالله خد ...

کلا همین سه نفریم تک فرزندم 

آره خونه رو عین دسته ی گل نگه میدارم که یه وقت دلش نگران نباشه غذای هممونو حتی مامانبزرگمو درست میکنم 

اما خونه ی بدون مامان یخه همه چیش حتی رنگ نورش فرق داره اصلا هم وابسته نیستما ولی.. 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

کلا همین سه نفریم تک فرزندم آره خونه رو عین دسته ی گل نگه میدارم که یه وقت دلش نگران نباشه غذای هممو ...

ای جان میاد ایشالله الکی نیست که میگن چراغ خونه مادره 

دستتم درد نکنه که هواست به همه چی هست

ای جان میاد ایشالله الکی نیست که میگن چراغ خونه مادره دستتم درد نکنه که هواست به همه چی هست

قربونت برم خانم قشنگگگگ❤️❤️❤️