2777
2789
عنوان

طلسم یهو دی دارم تو زندگیم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حال ندارم خاهر..بیکارم مگ این همه دعا بخونم ول کن بابا جهنم ک طلسمم اصلا ..اعصابم خرد شد اصلا رید ...

منم تبلیم میاد ولی تیکه تیکه بخون 

هر وقتی که شد 

مثلا یکیشو بخون 

بعد چند روز اونیکی رو بخون 

هیچم نیاز نیست عربیشو بخونی فارسیشو بخون

ولش کن.. خدا خودش حالیش نیست حل کنه مشکل رو؟ب خودش قسم دیونه ام کرده..اه

منم دیگه 

محکم تر از ایمان من ایمان نیست ولی هم جن مزاحم دارم ( مَرده ، بعضی وقتام یه خانوادس چون تو خواب و بیداری صدای بچه ، صدای زن ، صدای مرد میشنوم ) ، هم جن عاشق 

۱ ساله که ارتعاش اسم رو یاد گرفتم و فهمیدم اسمم در دسته ی حادثه ساز قرار‌ داره ، ( جادو فقط و فقط رو شخص حادثه ساز اثر داره ، رو دسته های دیگه اثر نداره مگه اینکه دسته ی کم درآمد ، طبقه ی متضرر باشه [ کم درآمد متضرر : رو این طلسم بستگی در رزق و طلسم ورشکستگی اثر داره ،،، رو حادثه ساز ( همه ی طلسمای سیاه )

من فقط کارام نمیره جلو و وسواس دارم..

منم دیگه عین مردی متحرکم ، ویواس دارم ، بخت و رزقمم الحمد لله بستن 

به این حالت میگن تعطیل شدن ، معطل شدن ، درجا زدن ( از واژه ی عَطَلَ میاد بر وزن فَعَلَ‌

من بستن بختمو.. شوهر میخااام

من به راحتی میتونم برات چنتا اسم پیدا کنم‌ همه در دسته ی برتر ( اشرافی عالی 

اگه نبود یا نپسندیدی میرم سراغ اشرافی معمولی

چه با نام شخص و مادرش ( هر دو مستعار ) 

چه با نام مستعار و نام خانوادگی

در هر کدوم حادثه ساز بودی ( اسم برات پیدا میکنم‌ چنتا ) 

من بلد شدم پیدا کنم‌ میخوام برای خودمم پیدا کنم‌ ( هم اسم ، هم نام خانوادگی چون من‌ با هر  دو روش حادثه ساز معمولی هستم : دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ) 

روباب فرزند هاجیلا : حادثه ساز معمولی 

روباب بدرلو : حادثه ساز معمولی

ترکا اکثرا به رباب میگن‌روباب 

با رباب ... ( عرفانی معمولی ، ولی چون اکقگثرا روباب میگن با روباب چوت حادثه سازم ( جادوها و ، بد اقبالی ها و مسکلات روم اقر کردن