2777
2789
عنوان

زعفران اصل چجوریه 🧡🌸

134 بازدید | 21 پست

من قبلا از یکی زعفران گرفته بودم سمت مشهد بود ولی میگفت کاشت خودمون هست خیلی خیلی غلیظ و پرعطر بود

الان تو شهر خودمون هرچی زعفرون میخرم حتی بهترین برند ها بوی خیلی غلیظی نداره چرا ؟ حتی چند مدل تست کردم ! 

مثلا نیم گرم رو میدن 150 هزار ! یه گرم 300 

اینم بگم که اون زعفرون که دوستم داده بود وقتی پرکش رو توی دستت خورد میکردی و میمالیدی به دستت بوی عمیق زعفرون میگرفت ولی اینا رو هرچی میمالم بوی خیلی خاصی نمیاد 

بخاطر همین برنج و غذاهای دیگه که زعفرون میزنیم رنگش زرد میشه ولی بو و عطر و طعم نداره 

به نظرتون از کجا بخرم چی بخرم که خوب باشه ؟ با اون دوستم دیگه در ارتباط نیستم 

سلام سلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم طول رشته هاش خیلی بلند

خیلی بلند؟ مثلا چند سانتی؟

آخه میگن نصف رشته ها رو قطع میکنن اونا به درد نمیخورن نصف دیگشه که استفاده میشه

حالا بعضیا میگن اون نصف اولیه که به درد نمیخوره رو رنگ میزنن میفروشن که میشه همین زعفران های بی کیفیت که میخریم !

سلام سلام

خیلی بلند؟ مثلا چند سانتی؟آخه میگن نصف رشته ها رو قطع میکنن اونا به درد نمیخورن نصف دیگشه که استفاده ...

ن اونا اسمش یچی دیگس سرچ کن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ن اونا اسمش یچی دیگس سرچ کن

سرچ کردم زعفران دانه بلند قائنات اومد 

خب اینو که نمیشه خرید اینو باید یکی باشه از قائنات بفرسته

حالا این بسته بندی شده نمیدونم اینجا پیدا میشه چه برندی هست بخرم نمیدونم

سلام سلام

منم یکیو میشناسم هرسال عمده از اون میگیرم بازاریا که یه چیز دیگس اسمش یادم رفته اصلا زعفرون نیست فقط ...

افرین رنگه انگار ... خوده زعفرون نیست انگار ...

حالا میگن دانه بلند خوبه

اینی که شما میگیری کشاورزه خودش؟ اخه سمت ما نیس ما از خراسان خیلی دوریم

سلام سلام

سرچ کردم زعفران دانه بلند قائنات اومد خب اینو که نمیشه خرید اینو باید یکی باشه از قائنات بفرستهحالا ...

بزن خصوصیات ظاهری زعفرون اصل

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

افرین رنگه انگار ... خوده زعفرون نیست انگار ...حالا میگن دانه بلند خوبهاینی که شما میگیری کشاورزه خو ...

آره خودش میکاره دوستمه یه زمین بزرگ داره من امسال نزدیک ۳۰گرم ازش گرفتم  

نه من طرف غرب کشورم 

یه عطرو طعم خیلی خوبی داره 

برا یکی از دوستام گرفته بودم میگفت زعفرون به این خوش عطرو رنگی ندیدم