2777
2789

خونه سازمانی هستیم، همکار خانوم همسرم هم همسایه هستیم باهم، بچه هامون باهم بازی میکنن،

و خب چند باری با هم همصحبت شدیم و حرفای عادی زدیم، از زندگیم چیزی نگفتم روابط بین منو همسرم،  

حرفای معمول اونم گفته منم گفتم، مثلا گفته بودم هنوز پرده های اتاق خواب هارو همسرم نزده و هی پشت گوش میندازه،  یا کلا کارای خونه بعهده منه ، 

حالا امروز تو اداره با همسرم بحثشون شده بود زنه گفته تو برو زندگی خودت رو جمع کن 🫥 

شوهرم اومد خونه گفتم با فلانی ارتباط نگیر ، گفتم من حرفی نزدم فقط پرده رو گفتم گفت همونو گفته جلوی همکار آقای دیگه غریبه...

والا موندم ازین زنا... این چه وضعشه یعنی کوچیکترین چیزای بی اهمیت رو هم یکجوری اتو میکنن!!!

خب ما همسایه ایم، گه گداری بهم میخوریم، بچه هامون باهم بازی میکنن،  من چجوری با این خانوم برخورد کنم؟

حالا خوبا چیزی نگفتم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه روابط امروز اینطوری شده

میخوای یک کلمه با کسی صحبت کنی قبلی باید صدهزار بار سبک سنگینش کنی ببینی چی بگی چی نگی چون اکثرا حرفارو نگه میدارن تایه جایی سواستفاده کنن

به نظرم اگر دیدیش بد نیست بهش بگی من تو عالم همسایگی یه موضوعی رو میگم خیلی زشته ببری تو محیط کار و وسط دعوا ازش سواستفاده کنی

بستگی داره میتونی پیام بدی بهش یا اصلا به رو نیاری

به نظر من چیزی نگو چون اگه با تو درگیر بشه درگیریش با همسرتم ادامه پیدا میکنه و هم خودت اذیت میشی هم شوهرت بجاش دیگه رابطتتو باهاش فقط در حد سللم علیک نگه دار اونم اگه عذرخواهی گرد اگه نکردم سلامم بهش نکن

نه نرو خدا اشتباه کردی برو روابط بین خودتو و شوهرت رو هم بگو

خودم عقلم میرسه نگم، من حتی ب مامانم هم نمیگم. چه برسه ب همسایه یا دیگه بدتر همکار ،

منظورم اینه ک حرفای عادی معمولی زدیم، اون از وضع خونش گفت از بهم ریختگیش منم گفتم ماهم هنوز پرده هارو نزده هی پشت گوش میندازه،  حالا از این حرف متلک انداخته ب همسرم گفته برو زندگی تو جمع کن

متاسفانه روابط امروز اینطوری شدهمیخوای یک کلمه با کسی صحبت کنی قبلی باید صدهزار بار سبک سنگینش کنی ب ...

بگم بنظرت بهش ک حرفای همسایگی ما رو قاطی روابط همکاری با همسرم نکن؟

بستگی داره میتونی پیام بدی بهش یا اصلا به رو نیاریبه نظر من چیزی نگو چون اگه با تو درگیر بشه درگیریش ...

شوهرم اومد خونه رفت بهش گفت این چی بود تو گفتی؟ گفت ک من مریضم اعصاب ندارم فردا هم نمیام اداره،

بعد شوهرم فکر کرده این شاید تو دوران پریودی اینها هست قاطی کرده، در صورتیکه زنه رحمشو برداشته مریض نمیشه دیگه، منم نمیشد اینو ب همسرم بگم، گفتم لابد عصبی بود از جای دیگه یا مشکل روحی داره، خودت مراقب باش تو اداره

خودم عقلم میرسه نگم، من حتی ب مامانم هم نمیگم. چه برسه ب همسایه یا دیگه بدتر همکار ،منظورم اینه ک حر ...

عزیزم از نظر خودت چرا همسایه تو باید خبر داشته باشه که شوهرت پرده خونه رو نصب میکنم یا نه ؟ چرا باید خبر داشته باشه که تقسیم کار تو خونه شما چه جوری هست ؟ 

بگم بنظرت بهش ک حرفای همسایگی ما رو قاطی روابط همکاری با همسرم نکن؟

بالحن خیلی دوستانه بگو که گارد نگیره،بگو من اگر چیزی میگم از سر اعتماد و رابطه ی همسایگی هست فکرنمیکردم تومحیط کار ازش سواستفاه کنی

عزیزم از نظر خودت چرا همسایه تو باید خبر داشته باشه که شوهرت پرده خونه رو نصب میکنم یا نه ؟ چرا باید ...

حرف خاصی نیست، اگر ب این حرفها باشه اون خیلی بیشتر گفته اینجور چیزارو... 

من اگر باهاش همکار بودم خیلی بدتر میتونستم از حرفاش تیکه و متلک دربیارم،