2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شاغل پولتونو تو خونه خرج میکنین⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست
اگه درخواست کرد یعنی هر چند وقت؟شما خرج خودتو از پول خودت میدی؟ حقوق شوهرت چطوره؟

من الان سه ساله که دیگه شاغل نیستم و شغل شوهرمم خوبه نیازی ب پول های من نیست ....ولی اون زمان ک شاغل بودم مثلا ماهی ی مقدار مشخص ازش میگرفتم واگه بیشترنیاز داشتم دیگه بهش نمیگفتم ، ی وقتاییهم خوراکی های خوشمزه و مقویو هوسانه با پولخودم میخریدم ، بیرون رفتنم پول خودم بود ...حتی سفر هم با پول خودم رفتم گفتم پول نمیخوام چون دارم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممنونم ازتدرامد نرمال الان چنده؟ برا یه زندگی نرمال

نمیدونم عزیزم

ولی اینو میدونم با بیست تومن سی تومن نمیشه زندگی ایده آل داشت

برای پیشرفت زندگی مشترک نیازه که شما هم درآمدتو وارد زندگی کنی

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق بخون ببین چی میگم..ده ساله با شوهرمم میخوام خواهرانه راهنماییت کنم..مرد اگر بهترین هم باشه نبای ...

مرسی عزیزدل

خب من بهش چی بگم؟ بگم پول نمیدم؟ چجوری بگم چی بیان کنم؟

که نازاحتی هم پیش نیاد

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

من الان سه ساله که دیگه شاغل نیستم و شغل شوهرمم خوبه نیازی ب پول های من نیست ....ولی اون زمان ک شاغل ...

خب درواقع بازم کمکش بودی

اونم چیزی میخرید به نامت میکرد؟

برای خودم یعنی چی؟خرج لباس و باشگاه و اینا؟اینا که وظیفه شوهره بازه میشه کمک به شوهر خب؟

عزیزم من نظر سایر عزیزان رو دیدم به نظرم بهتر راهنمایی کردن من خودمم دو سال هست که ازدواج کردم هنوز سیاست ندارم که بگم چه کاری بهتره

مرسی عزیزدلخب من بهش چی بگم؟ بگم پول نمیدم؟ چجوری بگم چی بیان کنم؟که نازاحتی هم پیش نیاد

نگونمیدم تا حقوقت را دادن بپر یه گرم طلا بخر ، دیگه هرچی موند روی همون حساب کن ...بگو انشاالله میخوام سر سال فلان ماشین یا انشاالله خونه را بخریم ...تازه همینطور ک طلا میخری اگه بتونی وام هم برداری که باقیش هم بالای قسط وام بدی که دیگه عالی میشه ، کل حقوقت میشه پس انداز و سرمایه 

نگونمیدم تا حقوقت را دادن بپر یه گرم طلا بخر ، دیگه هرچی موند روی همون حساب کن ...بگو انشاالله میخوا ...

این خیلی خوبه😂😂

چجوری وام بگیرم؟ باید برم دنبالش

ممنونم

برای خودم یعنی چی؟خرج لباس و باشگاه و اینا؟اینا که وظیفه شوهره بازه میشه کمک به شوهر خب؟

تو مثلا بگوماهی ۵ بهم بده برای مخارجم دیگه تا تموم شد بگو گرونیه پنج تومن ک تموم شد مثلا خودمم۵تومن ازپول های خودم دادم ، جلوی روش هم هی بگو خداروشکر که خدا توفیق سلامتی و شاغل شدن بهمون داده ومیتونیم با کمک هم پیشرفت کنیم و زندگی خوب داشته باشیم .

این خیلی خوبه😂😂چجوری وام بگیرم؟ باید برم دنبالشممنونم

برو دنبالش ی حساب بازکن وام های مختلف هست حتی وام کم هم شده بردار ....با پولش طلا دست دوبخر ....

خب درواقع بازم کمکش بودیاونم چیزی میخرید به نامت میکرد؟

اره عزیزم یه پژوپارس خرید برام ، یه واحد اپارتمان هم بهنامم زد ،دیگه هرچی طلا هم خریدم. وخودش خرید به نام من فاکتور گرفت ...

شوهرمن با شوهرشما فرق داره مواظب باش همه را با یه چشم نبینی ....ازخودت غافل نشی ک بعدها پشیمون بشی 

اره عزیزم یه پژوپارس خرید برام ، یه واحد اپارتمان هم بهنامم زد ،دیگه هرچی طلا هم خریدم. وخودش خرید ب ...

شما شغلتون چیه ؟

من شوهرم ازم پرسید بابات ماهی چقد بهت میده. منه احمقم حواسم نبود گفتم یک تومن بخاطر اینکه بابام داره برام جهیزیه میخره این مقدار رو بهم میده.قبل عقد بهم مول بیشتری میداد. بعد منم خواستم اشتباهمو جبران کنم بهش گفتم بعضی وقتا بیشتر هم داده مثلا ۳ و ۴ تومن.

من شاغل نیستم . حالا میترسم بعد ها وقتی رفتم سر زندگیم بهم خیلی کم پول بده .چیکار کنم؟؟

شما شغلتون چیه ؟من شوهرم ازم پرسید بابات ماهی چقد بهت میده. منه احمقم حواسم نبود گفتم یک تومن بخاطر ...

من خانه دارم گلم ....

با همسرت با خنده و ناز هم میتونی پول بگیری ،نترس اگه قلقش بیاددستت مردها رام میشن ....بعدم منطقی بگو اخه عزیزدلم بابام ک میبینی خرج ما زیاد بود تعدادمون بیشتربود، وام داشت، خرج مثلا درس و دانشگاه و جهیزیه بود، هزارتا قر و فرمامانم بود ، بعدم ب من ۱بیشتر وقتاهم ۳میدادولی ب مامانم همیشه بیشتر از۵میداد ، توهم ازمن کم نذاربه دخترت پول کمتر بده 😛 بعدم بگو میخوام برم لیزر و فلان کاروبکنم برای دل خودمون میدونی که خوشگلی و خوشگذرونی هزینه داره .....

من خانه دارم گلم ....با همسرت با خنده و ناز هم میتونی پول بگیری ،نترس اگه قلقش بیاددستت مردها رام می ...

اره من بابام به مامانم ماهی ۵ تومن میده

من میترسم شوهرمو خراب کرده باشم به جونم