2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شاغل پولتونو تو خونه خرج میکنین⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 49 پست
شرایط زندگی هر خانواده ای متفاوت هست شما با توجه به اوضاع مالی همسرتون بد نیست اگر کمی کمک کنید ولی ...

برای خودم یعنی چی؟

خرج لباس و باشگاه و اینا؟

اینا که وظیفه شوهره بازه میشه کمک به شوهر خب؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل حقوقت رو طلا بخر بعد باهاش میتونی خونه یا مغازه بخری اجارش میاد تو زندگیت بالاخره برا خودتون وفرز ...

درسته این خیلی خوبه

ولی کووو حالا تا پولم مغازه بشه

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

درآمد همسرت خیلی کمه

در واقع اگر شما کمک نکنی نمیشه زندگی عادی داشت حتی

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

دقیق بخون ببین چی میگم..ده ساله با شوهرمم میخوام خواهرانه راهنماییت کنم..مرد اگر بهترین هم باشه نباید نقش مسئول دخل و خرج بودنش به زن برسه..درباره حقوقت به شوهرت خیلی توضیح نده..اگر یه چی میخری یک تومن بگو خریدم دو و خوردی مثلا یاحقوقت رو کمتر بگو..من پنج ساله شاغلم میگفتم برم سرکار مستقل شم ولی کمک خرج شدم از طرفی بچه هم اومد شوهرم که خیلییی کمکم میکرد متوقع شده بود حتی ماشینی که گرفتم به بهانه ی خرید ماشین جدید اولش یکم سوار میشد بعد دیگه همش زیرپاش بود منم هر چی میگفتم گوش نمیداد در حالی که تا پنج سال اول که من سرکار نبودم خیلی کمتر توقع ذاشت شاید بهم پول نمیداد و عزت نفسم خورد میشد ولی حداقل اینقدر متوقع نبود..شوهر من خیلیییی دست به خرج بود الان میگه اینقدر پول داری بهم بذی در حالی که من از اول ن میگفتم چقد میگیرم ‌ هم اینکه خرج میکرذم و الکی قیمتشو بالا میبردم الان یه مقدار کمی برای خودم پس انداز دارم که هیچوقتتت به شوهرم نمیدم حتی بهترین مردا بعد از چند سال بد عادت میشن