2777
2789
عنوان

شاید من واقعا مقصرم +عکس

2436 بازدید | 82 پست

سلام من نیاز ب هم فکری دارم من باردارم اونم دوقلو هفته 26بارداریم از اینا بگذریم.... 

ما دوساله امدیم تو اپارتمان مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم اجارع میدیم تو یه ساختمونیم هممون مادرشوهرم بالا من پایین یه برادر شوهرم دارم سه باره طلاق گرفته طبقه چهارم زندگی میکنه مجردی مادرشوهرم اینا خوبن کار بکارم ندارن ولی خونشون بزور 60متره ما خودمون چندتا خونه داریم شوهرم ب من از پارسال ک باردارم قول داده ک منو ببره از اینجا حالا پدرشوهرم مریضه یکم ناخوشه نمیخواد ببره راستی تا یادم نرفته پسر 8ساله دارم ک واقعا شره با بچه خواهر شوهرم برادر شوهرم ک میشه نمیتونم کنترلش کنم...... خونمونم سر نبشه بیست چهاری سرده بچم تو این دوسال سرما خوردگیش خوب نشده 😭😭😭😭😭😭😭

ببخشید سرتونو درد اوردم بزارین اصل مطلبو بگم من بعد ظهری با شوهرم یه بحث کردم لباسامو جمع کردم گفتم تحملم تموم شده منو مسخره خودت کردی میرم تا تکلیفمو مشخص کنی الان عکسم میفرستم من الان خونه مامانمم بنظرتون بدکاری کردم امدم یا ن؟؟؟؟؟شوهرم رضایت داشت منو ببره از اینجا با مادر پدرش تا شهرستان رفت امد دیگه حرف رفتن نزد 😢😢😢😢میدونم مامانش گفته نرین اخه خونه 60متر بدون اتاق همیشه سرد بخدا سختمه حالا شما راه کار بدین ترووخدا😑😑😑😭😭😭😭😭😭

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون اتاق؟ هر چی بگی حق داری  ...تحمل خونه ی کوچیک سخته مخصوصا اینکه بدونی داری و بازم مجبورت میکنن سختی بکشی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

شوهرت عجب آدم بی منطق و وابسته ایه! خودش چنتا خونه داره بعد زنو بچشو تو یه خونه ی کوچیک نگهداشته اذیت بشن؟بنظرم بیشتر بخاطر وابستگیش به خانواده و همینطور خساستش هست که اونجا مونده