سلام من نیاز ب هم فکری دارم من باردارم اونم دوقلو هفته 26بارداریم از اینا بگذریم....
ما دوساله امدیم تو اپارتمان مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم اجارع میدیم تو یه ساختمونیم هممون مادرشوهرم بالا من پایین یه برادر شوهرم دارم سه باره طلاق گرفته طبقه چهارم زندگی میکنه مجردی مادرشوهرم اینا خوبن کار بکارم ندارن ولی خونشون بزور 60متره ما خودمون چندتا خونه داریم شوهرم ب من از پارسال ک باردارم قول داده ک منو ببره از اینجا حالا پدرشوهرم مریضه یکم ناخوشه نمیخواد ببره راستی تا یادم نرفته پسر 8ساله دارم ک واقعا شره با بچه خواهر شوهرم برادر شوهرم ک میشه نمیتونم کنترلش کنم...... خونمونم سر نبشه بیست چهاری سرده بچم تو این دوسال سرما خوردگیش خوب نشده 😭😭😭😭😭😭😭
ببخشید سرتونو درد اوردم بزارین اصل مطلبو بگم من بعد ظهری با شوهرم یه بحث کردم لباسامو جمع کردم گفتم تحملم تموم شده منو مسخره خودت کردی میرم تا تکلیفمو مشخص کنی الان عکسم میفرستم من الان خونه مامانمم بنظرتون بدکاری کردم امدم یا ن؟؟؟؟؟شوهرم رضایت داشت منو ببره از اینجا با مادر پدرش تا شهرستان رفت امد دیگه حرف رفتن نزد 😢😢😢😢میدونم مامانش گفته نرین اخه خونه 60متر بدون اتاق همیشه سرد بخدا سختمه حالا شما راه کار بدین ترووخدا😑😑😑😭😭😭😭😭😭