2777
2789
عنوان

شاید من واقعا مقصرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 82 پست
یعنی اصلا اتاق نداره؟؟؟ فقط یه سالن؟؟؟پسر هشت ساله؟؟؟ شوهرت راضیه؟ مشکلی نداره؟

دیدن من یکم ناراحتم در چهار لت گذاشتن وسط خونه ک بازم چون خونه سرده مجبورم پسرم کنارم بخوابه

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش چیه که  که  از این خونه  نمیخواد  پاشه .شوهرت.  چه دلیلی میاره ؟ &nbs ...

پول داره ولی میگه صبر کن میریم بخدا میریم من هر روز سنگین تر میشم منو مسخره کرده هی میگم سختمه وزنم زیاد میشه محل نمیده فقط میگه باشه

به خانوادت بگو باشوهرت حرف بزنن بارداري تو بهانه كنن وبگن اسباب كشي هر چي ديرتر سخت تر ما كمكت ...

هی بابا ب حرف هیچکی تره خورد نمیکنه منو تو عید تنها گذاشت برا باباش رفت شهرستان منم هیچکی جام نبود بخدا تمام عید تنها بودم بردیم 

هر روز تو گوشش میخونم خسته شدم بخدا با سه تا بچه تو خونه 60متری بقران سختمه فکرشم منو ب گریه میندازه ...

باور کن دو سال طول کشید تا راضی بشه یعنی یک روز در میون شبا که میرفتیم تو رختخواب حرفای تکراریه هر شب میزد م البته نه با دعوا ولی دیگه کلافه اش کردم راضی شد 😄😄

جاتون خیلی تنگ میشه با وجود بچه ها. حرفتون درسته ولی سعی کن با آرامش پیش ببری. 

بخدا من خیلی قانعم نمیخوام بگم من خوبم ولی برام سخته وزنم زیاد بشه اسباب کشی کنم با این حال همش با ارامش گفتم ولی دیگه خستم کرده الانم با ارامش زدم بیرون

خدایا سختمه بخدا الان چیکار کنم اگه امد برم خونه یا نرم

نه نرو چرا بری؟

صبر کن بزار بفهمه ک جدی هستی بگو من زایمان کنم یه پسر بزرگ دوتا بچه فسقلی و خودتون دو نفر تو 60 متر خوته اونم بدون اتاق خواب باید ایستاده بخوابین ک اونم بعید میدونم جا شید کوتاه نیا واقعا سخته با 2 تابچه اگه شرایطش رو داری کنارخونه پدرشوهرت خونه بگیر هم شما راضی باشی هم همسرت

به نظر من كاري كن كه حقو بهت بده با جون ودل خونه رو عوض كنه  نه با لجبازي

چیکار یه راه کار بده حتی گفتم راضیم طلاهامو بدم اگه پول نداری ولی من میدونم داره منپ سر میگردونع ک زایمان کنم بعدم بهانه بیاره نبره

کار خوبی کردی اخه خونه ی بدون اتاق مگه میشه اونم با پسربچه

خونه ما بدونه اتاقه بایه پسر بچه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

خب ازبس  گفته باشه و انجام نداده.  حالا که رفتی.   فعلا بمون  تا یه راهی  پیدا کنید.  اصلا درست نیست درکنار  پسرتون  دریک فضا  شب بخوابید.  بجه اتاقشو میخواد شما هم همینطور.‌  

حداقل بشوهرت  بگو  . اگر مخالفت کرد . بگو   از همین ۶۰ متری   سه خواب  دربی ...

من ب به خوابشم راضیم الان حموم میخوام برم شکمم ب میز ناهار خوریم میخوره