2777
2789
عنوان

هدف این آدما چیه😐

66 بازدید | 5 پست

خانواده دایی مامانم به نظر آدمای موفق و پولداری میرسن

عید که اومدن خونمون(چون هر کدومشون یه کشور زندگی میکنن و برای عید تصمیم گرفته بودن بیان ایران) ما یه مهمونی بزرگ گرفته بودیم و کلی تدارک دیدیم چون اولا اگه این کارو نمی‌کردیم همه مسخره مون میکردن و میگفتن ما خسیسیم‌

دوما در ظاهر خیلی برخورد خوبی باهاشون داشتن

وقتی رفتن بعد یه هفته اینا پسر بزرگه زنگ زد به من گفت شما برای اموات خودتون خیرات کرده بودین ولی برا ما خرج کردید. 

یکی دوبارم بخاطر فامیلی مامانم زنگ زد بهشون هی وسط صحبت یه جورایی پیچوند و گفت می‌خوام برم برای پسرم خرید و خداحافظی کرد

حالا سوال اصلیم اینکه اینا چرا هربار میان ایران میان خونه ی ما برای یه شب اینا؟؟؟

پولدارن و میتونن هتل برن

رو تیپشونم خیلی خرج میکنن 

از ما هم که خوششون نمیاد خب چرا میان خونه ی ما😐😐

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
علت رو تو خودتون جستجو کنید.

اول من باب فامیلی ما احترامشونو نگه داشتیم 

اما الان نمی‌دونم واقعا هدفشون چیه

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم اونا رو بپیچونید

چجوری؟ مثلا برای یه شب اینا میان