قشنگم من الان سر کار نمیرم،روانشناس یه کیس خیلی خوببود،،اونم تا حالا ازدواج نکرده بود،مهندس تو یه کا ...
ببین کلا حالا حالا ها واست ازدواج حس نمی کنم اما خیلیا روت نظر دارن ممکنه بعدها شغل پیدا کنی و ارتباطت با اجتماع قویتر بشه شانس ازدواجت بالا میره در مورد نتیجه رابطشون چیزی حس نمیکنم اما همین که گفتی روانشناست یکی رو معرفی کرده حس منفی گرفتم راستش
برعکس اینکه گاهی بی حوصله و عجول هستی ادم خوش اخلاقی هستی ولش حس می کنم رفته رفته اخلاقت عوض میشه به دیگران بی توجه میشی و از اجتماع فاصله میگیری یه بحران روحی در پیش داری پشت سر می ذاریش
ببین کلا حالا حالا ها واست ازدواج حس نمی کنم اما خیلیا روت نظر دارن ممکنه بعدها شغل پیدا کنی و ارتبا ...
عزیزم من خیلی حالم بده و دلشوره دارم یه چیزی ازم بگو یه کم انرژی مثبت شه 😭
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
برعکس اینکه گاهی بی حوصله و عجول هستی ادم خوش اخلاقی هستی ولش حس می کنم رفته رفته اخلاقت عوض میشه به ...
تو این بحران روحی کی کنارم میمونه؟من همیشه سعی میکنم بخندم حتی وقتی دارم اتیش میگیرم سعی میکنم بخندم که کسی از درون نفهمه چقدرررر داغونم...خیلی وقتا میشکنم ولی خب....از رفیقام چی حس میکنی؟