ادم حواس پرت و وسواسی هستی یکم مغروری از اونا که فکر میکنن همه باید دوسشون داشته باشن حرف فقط حرف اولته نظرت به سختی عوض میشه تا زمانی که یکی احساساتی حرف میزنه و با چرب زبونی گولت میزنه و دلتو نرم می کنه !
اوایل دلش واسه بچه ها میسوزه بعدها کم کم دلتنگت میشه تازه قدرتو میدونه
فدات شم 💞💞💞بخشی ازمهریه روداده بهم چندبارالتماس کردم قبلاکفت برگردونی زندگی میکنم چون خیانتکارخانوادم نزاشتن به نظرت برگردونم همه چیویاکلک میزنه منتظرباشم خودش برگرده ؟؟؟؟
میدونین اینجا عرض کرده بودین غرور رو کنار بزاربرا همین فک کردم باید من پا پیش بزارم
منظورم اینه سرسنگین باش بهش فعلا درخواست برگشت نده اما در عین حال زیاد هم سرد نباش غیرمستقیم واسش دلبری کن کوچیکترین حرکتی که زد غرورتو کنار بذار حس خوبی میگیرم از بازگشت تون البته اگه اون درخواست کنه
آفرین همش درست بود عزیزم یه سوال دیگه یه وسیله ای احتیاج دارم شوهرم میخره برام؟بعد اینی که درمورد ما ...
در مورد اون وسیله حالا ها حالا ها نمیخره برات اما باسیاست و چرب زبونی خام میشه راجب مادرشوهرت هم سعی کن هر مسئلهای تو کف دستش نذاری ارتباطت رو متعادل کن و از رازهای زندگیت پیشش نگو هر حرفی رو که گفت باور نکن حس میکنم پیش خودش فکر می کنه عروسش ادم خام و ساده ایه و بهراحتی گول میخوره