2777
2789
من الان۳۲هفته ام ووقتی سه ماهه بودم فهمیدم‌حامله ام بچه سوممه وخیلی خسته ام‌وکلافه همش یاد این میوفت ...

الهی 😁😁 یه وقت ناشکری نکنیا. همش میگذره. منم سومی ناخواسته شد الان ماشالا 2 سالش شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بندازیش تاآخرعمرت بااحساس گناه نمیتونی کناربیای ،فک کن دوقلوهستن وباهم رفیق میشن بخدا من تجربه ...

الان ک دیگ بحث انداختنش نیست الان ۱۹هفته ام فقط خیلی میترسم از بزرگ کردن تربیت و اینده ی دوتا پسر خیلی میترسم کاش یکیش دختر بود

حاملگی ناخواسته نداریم میشه طبیعی جلو گیری کرد من الان ده سال جلو گیری طبیعی میکنم الکی نگو ناخواسته

ما همیشه با ک ا ن دو م رابطه داشتیم یری اخر پاره شد اورژانسی خوردم اثر نکرد دیگ چجوری میشه ناخاسته؟؟

باز خیلی خوبه ک پسر من یکیال ۵ماهشه😭

من دوتا بچه هام با دارو حامله شدم ،پنج سال نابار وری داشتیم ،پسرم‌که ای وی اف کردم‌،ولی خدا نشونمون داد که همه کاره خودشه ، پسر بزرگتون چند سالشه؟الان چند ماهه باردارید؟

خدایا شکرت🌹
سخته بزرگ کردن دوتا پسر؟حس میکنم در اینده تنها میمونم بیشتر غصه م هم بخاطر اینه ک حس میکنم خیلی خیلی ...

بخدا هیچ فرقی نداره الکی فکرتو مشغول نکن 

الان دختر و پسر هر دو یه جور دردسر دارن 

پسرای من بزرگ شدن الان کلاس چهارم و پنجمن 

بخدا انقد منو میترسوندن که آره بدبخت شدی بذار به بلوغ برسن فلان 

خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاده داریم مثل بقیه زندگی میکنیم منم دختر خیلی دوست داشتم ولی دیگه مهم نیست برام 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ما همیشه با ک ا ن دو م رابطه داشتیم یری اخر پاره شد اورژانسی خوردم اثر نکرد دیگ چجوری میشه ناخاسته؟؟

قرص همیشه جوابه ک از ندوم جنس خوب جوابه شستشو بعداز رابطه جوابه من ده ساله جلو گیری طبیعی بدون کا ...دارم الان باید سی تا بچه داشتم 

الان ک دیگ بحث انداختنش نیست الان ۱۹هفته ام فقط خیلی میترسم از بزرگ کردن تربیت و اینده ی دوتا پسر خی ...

ترست بی مورده عزیزم این همه بچه داردیدم دوتا پسر داشتن آیندشونم موفق بودن بستگی به شیوه تربیت و برنامه ریزی والدین برای آیندشون داره این زمونه دختر وپسر عین هپ مراقبت میخان مطمعن باش پسر آرومی خواهدبود انشالله ،حرص بخوری بچه عصبی میشه تسلیم خواست پرودگارت باش واززندگی لذت ببر

الهی 😁😁 یه وقت ناشکری نکنیا. همش میگذره. منم سومی ناخواسته شد الان ماشالا 2 سالش شده

نه عزیزم،ولی ما مشکل داشتیم پنج سال بچه دار نشدیم بعدم همه دکترایی رفتیم گفتن با ای وی اف احتمالش پنج درصده بشه ،این دوتا بچم با ای وی اف شد،خیلی سختی کشیدم تا شد،ولی خدا خواست نشونمون بده همه کاره خودشه ودروغ چرا خوشحالم که دخترم یه ابجی داره

خدایا شکرت🌹
بخدا هیچ فرقی نداره الکی فکرتو مشغول نکن الان دختر و پسر هر دو یه جور دردسر دارن پسرای من بزرگ شدن ا ...

همین منم از نوجوونی و بعد بلوغ اینا میترسم واقعا کاش حداقل سر ب راه و صالح سالم باشن

قرص همیشه جوابه ک از ندوم جنس خوب جوابه شستشو بعداز رابطه جوابه من ده ساله جلو گیری طبیعی بدون کا .. ...

خانوم من نمیدونم شما چرا با طبیعی بچه دار نشدی یا من چرا با اینکه قرص خوردم حامله شدم فقط الان میدونم ک حامله ام

ناخواسته ،؟لذت ش بردید بعد ناخواسته ناخواسته یعنی حضرت مریم

ببخشید من ریپ میزنم ،ولی تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیوفته ،تا خالق نخواد بنده ای در رحم مادر شکل نمیگیره وآفریده نمیشه ،پس خدا خواسته که دوباره بچه دارشده