2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم حلقه ازدواج رو دوتاشو ت بخر خانوادش قبول نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای ای وای به ممد حیدری

ای داد بیداد به ممد حیدری

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

درسته کلا ادم به چی فکر کنه سرش میاد الان دخترمن یه خواستگارداره فقط بخاطر اینکه جواب مثبت بگیره تا ...

هنوز از این پسر ها پیدا میشه که مغز ندارن 

امیدوارم هر چییی زودتر نسل این نوع پسر ها منقرض شه

اینم بگم طلا دادن و ... نشانه ضامن خوشبختی نیست 

خب در این صورت نباید توقع طلا و جشن و مهریه داشته باشید

والله شوهرخالم هم همین عقیده رو داشت واقعا سر خواستگاری بیان میکرد الان تمام دختراش ازدواج کردن وداماداش هرکدوم خونه وزندگیشون آماده بوده ودختررو بردن پای زندگی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نه گلم دلت نسوزه چون خودشو انقدربالا گرفته که هرکسی به خودش اجازه نده درخونمونو بزنه

میشه بپرسم دخترتون چه ویژگی خواستی داره که اینقدر کشته مرده داره؟ تحصیلات بالا زیبایی خیره کننده خانواده سرشناس و ثروتمند کدوم؟

خب به اندازه بدی

اينكه هر دو طرف باهم كمك كنن و فشار  رويك طرف نباشه را ميپسندم وگرنه اونقدر ماهمه جهزيه خوب ميدن كه شوهرم ميگه از حالا بايد طلابراشون بزاريم كنار وقتي به سن اردواجرسيدن بهشون بديم خود بچه ها  هر چي ميخوان بخرن اما واسه خيلي ها جهزيه دادن سخته و فشار رو پدر خانواده مياد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
هنوز از این پسر ها پیدا میشه که مغز ندارن امیدوارم هر چییی زودتر نسل این نوع پسر ها منقرض شهاینم بگم ...

خدایی پسره اوضاع مالیش خیلی خوبه اقازادست ودستش به جیب خودش ولی یه مشکل اینجاست که از دخترم خیلی بزرگتره ودخترم میگه موقعیت اجتماعیشون از زمین تا آسمون بامافرق داره وبعدنا پشیمونی میاد سراغم 

میشه بپرسم دخترتون چه ویژگی خواستی داره که اینقدر کشته مرده داره؟ تحصیلات بالا زیبایی خیره کننده خان ...

دخترم هم زیباست هم شغل ودرامدش خوبه وکلا سروکارش با پولداراست 

خدایی پسره اوضاع مالیش خیلی خوبه اقازادست ودستش به جیب خودش ولی یه مشکل اینجاست که از دخترم خیلی بزر ...

به جوابم رسیدم این آقا فقط جسم دختر براش مهمه که از خودش جوونتر باشه و از نظر  ...اوکی باشه

به جوابم رسیدم این آقا فقط جسم دختر براش مهمه که از خودش جوونتر باشه و از نظر ...اوکی باشه

دخترمم همین نظر رو داره

والله شوهرخالم هم همین عقیده رو داشت واقعا سر خواستگاری بیان میکرد الان تمام دختراش ازدواج کردن ودام ...

شوهرخاله‌تون از داماد شانس آورده اما همه که اینطور نیستن

الان تو این دور و زمونه که دیگه کسی اینو قبول نمیکنه

اگه قبول کنه هم مداوم به دختر سرکوفت میزنه 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.