2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم حلقه ازدواج رو دوتاشو ت بخر خانوادش قبول نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 60 پست

بدت نیاد ولی چقد پرو هستین

خب والا حق دارن با این طرز فکر و کار ، تا صد سال دیگه ام کسی نمیاد برات

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا واقعا اسگلی یا اینجا ایسگا گرفتی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

رسم اینکه داداشات قبل خواستگاری می گیرن مثل سگ کتکش میزنن رو چی ؟ نگفتی بهش؟؟😂

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

طفلی دخترت دام براش سوخت

من خودم جهزيه ام از زياد بودن هم گذشته بود كلأجهزيه زياد تو فاميلمون ميدن ولي اگه اين رسم مصخرف را برداشته بشه  استقبال ميكنم اينكه دختر بدي و كامل جهزيه بدي و وظيفه ات بدونن زور داره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

عاشق تاپیک های امروز عصر  هستم ساعت خوابم را صرف حضور در سایت کردم و کلی خندیدم امروز 😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب اونم داره پسرشو میدهاز تو جوب پیداش نکرده ک

درسته کلا ادم به چی فکر کنه سرش میاد الان دخترمن یه خواستگارداره فقط بخاطر اینکه جواب مثبت بگیره تا بحال نزدیک به یک میلیارد طلا بهش هدیه داده ودخترم قبول نکرده که جواب بله رو بهش بده ان شاالله که بخت خوب نسیب تمام دخترپسرها شه وبا چشم باز شروع کنن به زندگی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
منم به دخترم جهیزیه نمیدم ینی چی دختررو بدی بساط حمالیشم بدی اونی که بخوادت تقاضای قرونی نمیکنه

خب در این صورت نباید توقع طلا و جشن و مهریه داشته باشید

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

طفلی دخترت دام براش سوخت

نه گلم دلت نسوزه چون خودشو انقدربالا گرفته که هرکسی به خودش اجازه نده درخونمونو بزنه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴