دانشجو۱۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 293 عنوان اسم بگین لایق باشم براتون دعا میکنم🦋 313 بازدید | 70 پست میخوام نماز جعفر طیار بخونم💫 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊️ 1404/08/07 | 15:46 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیب۱۳ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 7923 مامان پری کوچولوواسه ظهور مولا وعاقبت بخیری بچهام دعا کن.ممنونم از لطفت عزیزم قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
sa75 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 3393 سارا برای امضام التماس دعا دارم خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...
پارمیس۶۸ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 14053 برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید ،خدا حاجت دلتو بده ان شاءالله میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.
دانشجو۱۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 293 نجلا برام دعا کن منم برات صلوات میفرستم🩷 🧡 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊️
دانشجو۱۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 293 لطفا برای گشایش در کار مورد نظر من دعا کن . خدا خیرت بده 💛 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊️
دانشجو۱۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 293 ریحانه 💚 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊️
دانشجو۱۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 293 مامان پری کوچولوواسه ظهور مولا وعاقبت بخیری بچهام دعا کن.ممنونم از لطفت عزیزم 💗 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊️
دانشجو۱۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 293 قبول باشه عزیزم به اسم کاربریم برام دعا کن خدا برام بخواد 💖 برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوریهاتو دیدھ🥺«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊️