2777
2789
عنوان

خانواده پرو خواستگارم😐

779 بازدید | 58 پست

خانواده خواستگارم حدود یک هفته پیش ما رو برای شام دعوت کردن من از ظاهر پسره خوشم نمیومد وقتی هم که رفتیم خونشون پسره اصلا به خودش نرسیده بود حتی جورابم نپوشیده بود😐 بعد پسره خونه نداره فوق دیپلم هست و ۳۰ سالشه و یه پراید داره منم ۲۰ سالمه و دانشجوی روانشناسی هستم ‌‌..

خلاصه نشسته بودیم و همشون داشتن راجب مستند تلویزیون حرف میزدن و تا آخر مهمونی اصلا ما(دختر و پسر) نگفتن که بریم حرف بزنیم😶

بعد مادره شروع کرد گفت دانشگاه آزاد درس میخونی شهریه میدی چقد میدی؟ یا گفت گواهیتامتو گرفتی که به نظرم به خاطر پولش پرسید بعد موقع شام که پسرا داشتن سفره رو جمع میکردن خواهراش هم آشپز خونه بودن مادر من تعارف زد به مادر پسره گفت کمک میخواید؟اونم گفت نه به دختر خانمت بگو پاشه کمک کنه😑😑

خلاصه بعد از اینکه اومدیم تا یک هفته ازشون خبری نبود و من اتفاقا خوشحال بودم از این موضوع حالا بعد از یک هفته زنگ زدن میگن پسرم میگه دوست ندارم زنم درس بخونه هر وقت که درسش تموم شد میایم😐😐😐😐 یعنی قشنگ مشخصه به خاطر پولش میگفت یعنی قشنگ خودشونو نشون دادن😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چ فکری کردی ک بااین شرایط پاشدی رفتی خونه اونا؟😐پسر قحطه مگ

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنین لطفا اول طبق اصول آشنا شو خودت با کسی با آدم درست حسابی بعد ازدواج ...

مثلا خالم معرفی کرده هر چی داغون معرفی میکنه منم با اصرار رفتم دیدم پسررو وگرنه از اولم راضی نبودم