2777
2789
عنوان

خانواده پرو خواستگارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 58 پست
اصلا اشتباه کردید رفتید خونشون غذا خوردید مگه ادم میره خونه غریبه شام میخوره جادو جنبل میریزن تو غذا ...

پس چه جوری باید آشنا بشیم میشه به من یاد بدین من نمی‌دونم چه جوری باید مراحل آشنایی و عقد رو گزروند

عیییییییی چه اخلاقای گندی😐😒

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چ فکری کردی ک بااین شرایط پاشدی رفتی خونه اونا؟😐پسر قحطه مگ

من که نمیدونستم این شرایط رو،  بعدم من از اول جوابم منفی بود و خانواده پسره ما رو شام دعوت کرد و مادرم هم خودش هماهنگ کرد و به حرف من گوش نداد گفت فعلا آشنا شو😐😐

اصلان فرهنگ شون با شما تناسب ندارد .شما کتاب ان ال پی رو مطالعه کن و خیلی راحت بذارشون کنار.

روانشناسی هستی خودش بهترین رشته هست باکسی ازدواج کن که درک داشته باشن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

اصلا اشتباه کردید رفتید خونشون غذا خوردید مگه ادم میره خونه غریبه شام میخوره جادو جنبل میریزن تو غذا ...

اتفاقا به نظر من اینجور برنامه ها برا شناخت طرفین خیلی خوبه از همون نحوه مهمون داری و پذیرایی خیلی چیزا دستگیر آدم میشه 

همون دیگه منم مخالف بودم ولی خانواده اونا خیلی هول بودن خواهره تو خونشون میگفت رسمتون چیه کی انگشتر میبرین؟ در صورتی که من هی خدا خدا میکردم بهم بخوره..😐

پس چه جوری باید آشنا بشیم میشه به من یاد بدین من نمی‌دونم چه جوری باید مراحل آشنایی و عقد رو گزروند

جلسه اول خواستگاری یا میان خونه دختر اونم چای و میوه میخورن یا بیرون قرار میذارن بعد چند جلسه ای پسر و دختر با هم میرن بیرون حرف میزنن اینجوری آشنا میشن به توافق رسیدن قرار بله برون میزارن میان خونه دختر از مهریه و این چیزا حرف میزنن 

تا فوق دیپلم خونده؟؟, حدقل لیسانس یا فوق لیسانس بخونه بعد کار کنه تا خونه بخره

والااا پارسال ی خواستگاری داشتم تا دیپلم خونده..ماشین داره خونه هم داره شغلشم آزاده...خداروشکر بابام ردش کرد

این که اصلا بدرد فکر کردنم نمیخوره میخواستن کم نیارن زودتر مخالفتو اعلام کردن .مادرتم باید میگفت راس ...

به خدا من از روز اول انقد گریه کردم گفتم نه ولی اینا واسه خودشون هماهنگ کردن بدون توجه به نظر من الانم به نظرم خدا بهم نگاه کرد تا اونا خودشون عقب کشیدن وگرنه خانواده من خیلی مشتاق بودن😐😐