2777
2789
با مادرشوهرم مشکلی ندارم مامانمم نمیتونه دائم بیاد اینجا

خب خوبه پس...سخت نگیر

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای مامانم ی ذره شده

عزیزم کاملا درکت میکنم منم یه ماه ندیدمش من بخاطر انفولانزا گفتم نگیرن نرفتم ولی هرروز بهشون زنگ میزنم ناراحتی نداره میبینیش بلاخره تلفنی باهاش حرف بزن 

خب شما هم شاید با مادرشوهرت مشکلی داشته باشی،

به شوهرت میتونی بگی نرو خونه مامانت؟

ببین عزیزم این قضیه یک روز ، دو روز نیست ها

شما یک عمر میخوای با این ادم زندگی کنی

یا باید به خاطرش کلا قید خانوادتو بزنی ، همینجوری همیشه عادت میکنه وقتی نری ، دیگه کلا اجازه نمیده بری

یا بری و روابط رو مدیریت کنی وقتی رفتی کلا از شوهرت چیزی نگی که خانوادت دخالت نکنن و بینتون رو به هم نزنن

فقط بگی خوبه همین

و به شوهرت این اطمینان رو بدی که وقتی میری اونجا هیچ اتفاقی نمیفته و صحبت ها و حرفهاشون رو شما تاثیری ندارههههه 

بعدم از این در وارد شو که دلم تنگ میشه و این حرفها 

شوهرتو کم کم نرم کن و بگو کسی نمیتونه رو روابط ما تاثیر منفی بذاره

عزیزم کاملا درکت میکنم منم یه ماه ندیدمش من بخاطر انفولانزا گفتم نگیرن نرفتم ولی هرروز بهشون زنگ میز ...

دلم بغلشو میخواد😭

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خب شما هم شاید با مادرشوهرت مشکلی داشته باشی،به شوهرت میتونی بگی نرو خونه مامانت؟ببین عزیزم این قضیه ...

ممنون عزیزم ولی زندگی من حیلی پیچیده تر این حرفا

چرا بچت مشکل داره؟فکر کن شهر غریبیبرادرت وقتی بی محلی می کنه تو باید به پدر بچت احترام بذاری تا همه ...

اره ریفلاکس و آلرژی

حق داره برادرم

الان دیدمبه نظرم حتما برو و این مرتیکه مزخرف رو هم نبرحداقل چند وقت از شرش راحت باشی

فقط امروز تحمل میکنم 

فردا ب هر قیمی میرم