2777
2789

والله ما هرچی پیشرفت میکنیم فامیلای که روزی آدم حسابمون نمی کردن  الان روی سرشون گذاشتن  فامیلی که ازت فاصله میگیره بزار بگیره اصلا دور ورت نباشه بهتره  اونا یا حسودن یا پیشت احساس کمبود دارن پیشت چه بهتر برن به درک

درس میخونم بیبینم تهش چی میشه🤣

بعضی وقتا ما واقعا موفق نمیشیم بلکه توهم موفقیت داریم ! 

آدم موفق بشه حتی دورترین و دشمن ترین فامیل هم خود به خود دوست و نزدیک میشه نه بخاطر اینکه بهش منفعت میرسونی بلکه بخاطر اینکه آدما جذب آدمای موفق میشن و از ادمای شکست خورده دفع میشن

اگه ازتون دفع میشن موفق نشدی توهم زدی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ منم مچ خودمو در لحظه میگیرم بعد چقد توذهنم خودمو شماتت میکنم کلنجار میرم ادم فقط خودش میفهمه چ ...

وایی اره من کلا از خودم خجالت میکشم

واقعا دنیایی که شاید یه ساعت دیگه نباشیم چرا باید با حسادت 

خرابش کنیم

بعضی وقتا ما واقعا موفق نمیشیم بلکه توهم موفقیت داریم ! آدم موفق بشه حتی دورترین و دشمن ترین فامیل ه ...

عزیزم لازم نبود اصلا بیای نظر ضد نقیضت رو بگی من خودم چیزی رو که با چشم میبینم و حس میکنم  عنوان کردم شاید اطرفیان شما همینطور هستن اطرافیان ما یه جور دیگه پس خواهشا ساکت باش

عزیزم لازم نبود اصلا بیای نظر ضد نقیضت رو بگی من خودم چیزی رو که با چشم میبینم و حس میکنم عنوان کرد ...

ببخشید که ازت تعریف نکردم عقده ای خخخخخ

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.