2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه بچه گریه ای زر زرو دائم بی قرار گیر ادم بیاد اون موقع میفهمه باید دست خود ادم میبود ...و خود ...

چرا فکر می‌کنی همه چیز دست خود آدمه؟ به دیابتی بگو دیگه حق نداری قندت بره بالا به فشار خونی بگو دیگه نباید فشارت بره بالا. شما ها چه میدونید هورمون و استرس و سودا به آدم چیکار می‌کنه من خودم داغونم تازه فهمیدم ام اس هم گرفتم چیزی که اصلا دست خودم نبود و حق داشتم و کسی نمیفهمید اون موقع

چرا فکر می‌کنی همه چیز دست خود آدمه؟ به دیابتی بگو دیگه حق نداری قندت بره بالا به فشار خونی بگو دیگه ...

چون شمایی که باید این چرخه رو قطع کنی 

وگرنه بچه شما هم همین خواهد بود ...

حالا دوس داری همین باشه خب ادامه بده...

اتفاقا من بشدت ادمی بودم زود جوش می‌آوردم کل بارداری تحمل کردم بیخیال و رها رفتار کردم نتیجه هم گرفتم

چون شمایی که باید این چرخه رو قطع کنی وگرنه بچه شما هم همین خواهد بود ...حالا دوس داری همین باشه خب ...

آفرین که تونستی لطفا قضاوت نکن. درضمن من خودم بارداری داشتم و مادرم. چون دختر باردار بودم خیلی ها تبریک نگقتن و نیومدن دیدنم خیلی ها نه غریبه نزدیکان. شرایط همه مثل هم نیست لطفا اینقدر راحت نسخه نپیچیم برای همه

آفرین که تونستی لطفا قضاوت نکن. درضمن من خودم بارداری داشتم و مادرم. چون دختر باردار بودم خیلی ها تب ...

راحت نسخه پیچیدن نیست یه واقعیته

اونی بتونه کنترل کنه بچش هم اروم میشه

اونی مدام عصبی باشه هورمون ها روی بچه هم تاثیر میزارن و عصبی میشه ...

با واقعیت ها که نمیشه کنار نیومد 

شما همین الانم عصبی هستی و منتظر پرخاش 

دوست من ام اس داشت با بارداری بیماریش خاموش شد چون اون استرسی دائمی ک داشت از خودش دور کرد بخاطر بچه ...

مگه ما باید دنبال تبریک دیگران باشیم ؟

منم حتی یک نفر بهم تبریک نگفت چون دوره تبریک گفتن گذشته مردم این روزا اینقدر درگیری دارن که بچه ما هیچ اهمیتی براشون نداره حتی نزدیکان

من حتی 5 نفر برای بچم چشم روشنی نیاوردن بااینکه من همیشه برده بودم

خب فدای سر بچم

چی مهم تر از اونه...

چه ارزشی دارن دیگران ک بخاطرشون تن وبدن خودمو بلرزونم...

راحت نسخه پیچیدن نیست یه واقعیتهاونی بتونه کنترل کنه بچش هم اروم میشهاونی مدام عصبی باشه هورمون ها ر ...

اینکه پدر مادر همسرم چون بچم دختره نگاش نمیکنن و بجاش به نوه های پسریشون اهمیت میدن و همش بچمو تمسخر میکنن بله اینقدر پخته هستم که تو ۳۵ سالگی برام تهش مهم نباشه ولی وقتی پلاک تو سرت باشه قدرت کنترل اعصاب و استرس کم میشه برات. دوست عزیز بذار این بحث همینطور بمونه

موفق باشی

یه نصیحت خواهرانه میکنم حرف ورفتار هیچکی براتون مهم نباشه اونیکه مهمه خودتی وبچت وگرنه آدمای بی فرهنگ عادت دارن به هر طریقی دل بشکوننو آدمو ناراحت کنن پس فقط دلتو بده به خدا

یه نصیحت خواهرانه میکنم حرف ورفتار هیچکی براتون مهم نباشه اونیکه مهمه خودتی وبچت وگرنه آدمای بی فرهن ...

ادم باید خودش دلش بخواد یه عده خودشون نمیخوان مدام بهونه های مختلف برای رفتارشون دارن

ادم باید خودش دلش بخواد یه عده خودشون نمیخوان مدام بهونه های مختلف برای رفتارشون دارن

فقط میتونم بگم آدم باید توهمچین شرایطی دلشوبسپاره به خدا ما نسبت‌  به‌ بچه توشکم مسئولیم اون قراره یه انسان مستقل بشه نمیشه بارفتارمون باآیندش بازی کنیم