2777
2789

اسی چهار روز بیخبر بوده از خرگوش چهار سال دیگه هم سراغش رو نمیگیره بیخبال

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وابسته اش بود شبیهش بخر 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دیگه حوصله حیوون ندارم فقط نمی‌دونم چطور بهش بگم

سرچ‌کن تو نت داستان پیدا کن درباره همین موضوع داستان هست براش بگو ذهنشو اماده کن اگه یادش افتاد و پرسید بهش بگو اون داستان رو یادته 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آخه روی پشت بام بود من هر روز بهش غذا میدادم گاهی میومد بالا پیش خرگوشش

اگه براتون سخت نیست و وابستس یکی دیگه بخرین

کلا پیچوندن بچه ها سخته

در اخر که ناراحت میشه دیگه نمیشه کاریش کرد ، فقط میتونین یکجوری یا حرفی بزنین که کمتر ناراحت بشه

چند سالشه

اگر زیر هفت هست و کوچیکه

داستان درست کن بگو

دوستش اومد باهم پریدن رفتن تو سبزار راحتتر زندگی کنن

دخترم مرغ داشت!!

با همینجور چیزها دک کردمش....دادم شوهرم داد ب رفیقش که باغ داره

گفتم مرغه الان میره باخروسه عروسی میکنه کلی جوجه دار میشن....خوشی و خرمی زندگی میکنن

راضی شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.