2777
2789

خوشگله😍 

منم رفتم کاشت مژه اما گفتن میریزه مادرشوهرم گفت اگه کاشت کنی و مژه هات بریزه تو خونه به همه میگم کاشت کردی مژه هان ریخته‌😂

منم از ترس دعوا دیگه نکاشتم🥲

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تازه اصلاح کردم براهمین مث قابهابروهامو میکرو کردم پارسالاما خیلییی طبیعیه کسی متوجه نمیشه

منم دقیقا دنبال همین مدل کارم 

چقدر خوب 

نوع خاصی از میکروئه ؟

چند نفرو دیدم میکرو کردن ولی اصلا طبیعی نیست 

شما ابروهاتم پره به طور کلی؟

تهران ک میگف۱۲۰۰اینجا شهرستان کوچیکه

تو شهر ما‌ یه آرایشگاه هست که خیلی خیلی مشتری داره از بقیه شهر هام میان تو پیجش زده بود شروع قیمت از ۲۵۰🤨

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

واییییییییییی اسییییی خیلیییییی ماهی😍❤

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم دقیقا دنبال همین مدل کارم چقدر خوب نوع خاصی از میکروئه ؟چند نفرو دیدم میکرو کردن ولی اصلا طبیعی ...

ببین ابروهام فرم کلیش پهنه ولی توش خیلییی خالی بود

این عکس قبله

اسم خاصی نداشت

کلا کارشون نچراله

شادی خانزاده

خیلیا نمیپسندن

میگن پول میدی ولی معلوم نیس!