2777
2789
عنوان

خانوما بیاید داستان منو خواستگارمو بشنوید ببینید چجوری منو پیوند

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 23 پست
بهشم گفتم میتونیم بریم استعلام بگیریم ببینی سابقه ازدواج نداشتم بعد بهش گفتم الان میرم از پیج فیک شک ...

صد در صد خودشه اون حرف اولتم اشتباه کردی گفتی می‌گفتیمن از خودم مطمئنم تو شناسنامم اسم کسی نیست جریان پشت این اکانت بوداره قشنگ اما هرچی که بود نشون داد تو چه آدم بی ثبات و دمدمی مزاجی هستی وگرنه طی این مدت باید منو میشناختی و می‌دونستی که من همچین آدمی نیستم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم فقط شمارمو تو داشتی بعد گفت واییی خراب تر شد که دیگه نمیتونم بهت اعتماد کنم بازم انداختش تق ...

عزیزم بنویس ارزش من بالا تر از این حرفاست که بخوام با تو بحث کنم طلا که پاکه چه منتش به خاکه و بعد سریع بلاکش کن هرچی بیشتر باش حرف بزنی بدتره

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
هر چی روانیه گیر من میوفته

خودش از اون لاشی های قدره که دخترا ها رو با خاستگاری گول میزنه و رابطه و سو استفاده میکنه 

بعد دیده تو ساده ای خواسته از تو هم سو استفاده کنه 

فقط خداتو شکر کن دستش رو شده 

و بلاک کن و به هیچ عنوان خامش نشو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کار خودشه

یا قصدش ازدواجه و میخواد امتحانت کنه.

یا ترفند جدیده که با دخترا بخوابن میگن من قصدم ازدواجه دختره مطمئن شه وا بده

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ببین 

بهش بگو میتونم  به جرم اعاده ی حیثیت ازت شکایت کنم که همچین تهمتی داری بهم میزنی و با آبروم بازی میکنی با یه استعلام مشخص میشه که من قبلا ازدواج کردم یا نه، مگه شهر هرته 

لطفا همینو بهش بگو

قطعا می‌ترسه 

کاربریم 12ساله شده❤️💙💚💛